<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴涉違規, 或被踢出歐洲賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-6-2 18:43:
如果係咁, 熱刺應該取代佢個位
咁又係, 當日落毒事件冇左件事, 到今日先揭發單更大o既, 似乎冥冥中自有主宰
我淨係知道熱刺無得踢歐聯係事實
bye bye
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by bigfish at 2006-6-2 06:43 PM:
咁又係, 當日落毒事件冇左件事, 到今日先揭發單更大o既, 似乎冥冥中自有主宰
你都識講"落毒事件冇左件事", 英國警方已經證實唔係"落毒"啦! 亦唔關酒店事! 呢次真係有其事, 真係罪名成立你先開心啦~

你捧自己隊波係你自己o既事, 但捧一隊球隊並不代表可以隨便攻擊其他球隊, 唔該尊重一下其他球隊o既球迷, 唔好下下有少少位就入其他球隊! 不過同你講都side氣!
Originally posted by bigfish at 2006-6-2 06:43 PM:
你好煩,超無聊,成日釘死阿仙奴..........
o個條友係咁啦...
佢唔係只係釘死阿仙奴...
只要唔係曼聯佢都釘死...
Originally posted by pakho at 2006-6-2 09:09 PM:

你好煩,超無聊,成日釘死阿仙奴..........
錯啦!
大家完全俾佢誤導了
佢唔係釘死阿仙奴or其他球隊
實際上佢係反曼聯的
所以佢不斷出post攻擊曼聯以外既其他球隊
等人以為佢係曼聯fans憎恨曼聯多d
所以大家愈係俾佢挑起憎恨曼聯的情緒,佢就愈成功
之前祖記,宜家又阿記
.
Originally posted by 155220 at 2006-6-2 10:17 PM:
之前祖記,宜家又阿記
咪又係不了了之
Originally posted by 雷公 at 2006-6-2 06:52 PM:

熱刺迷發夢啦,
油王同一時間有車...
我記得係
唔可以同時間有兩支歐聯代表係同一個老細....................
股份唔知算唔算................
如果係同時間的話就只可選一隊
不過詳情就唔係太清楚

油王係個兩隊老妯係人都知........
但係今次係唔係真為唔知先大件事?
會有事先算啦=3="

成日都係雷聲大,雨點小..........=3="
摺吧啦
呢d 新聞...永遠都係咁..
會講比你聽最嚴重既後果係乜...
但即使最後查到係真...
都唔會罰到咁盡...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴涉違規, 或被踢出歐洲賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。