<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 好似多左人洗版
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-12 08:49 PM:

放心啦,admin 無咁殘忍嘅~
扣左你地d 心血,EF就損失左你地一班支持者~
咁你話邊個傷d 喇?
兩敗俱傷
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-12 08:30 PM:

哦~
你誤會喇,短消息只限版主級或以上專用咖咋~
與分數無關咖~
我真係誤會咗,因為
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=117115
#11,12
我以為"論壇功能"就是短消息
Originally posted by hold_find at 2006-11-12 21:08:

兩敗俱傷
EF傷好多~
Originally posted by hold_find at 2006-11-12 21:15:

我真係誤會咗,因為
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=117115
#11,12
我以為"論壇功能"就是短消息
no la~
不過我都唔知d 佬所指嘅"論壇功能"係乜添..........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-12 20:49:

咁你話邊個傷d 喇?
支持admin
.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-12 21:29:

EF傷好多~
不,對於一些擁有很多分的會員來說,傷害更大!
.
Originally posted by hold_find at 2006/11/12 20:09:
冇計啦!下載要分,上載又要分(之前話過,不過我早己夠分,所以我唔太清楚),發短訊都要分,總之冇分就好唔方便,自然就有好多人洗版reply呃分
i am agree
回應主題要扣分,批評他人有分加
希望各位會員自律~

唔好等到被版主殺先收手~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-11-13 at 12:27 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-12 08:49 PM:

咁你話邊個傷d 喇?
Support Boy Boy
改返原本既例咪幾好。
多會員覺得正既版主咪俾多0的分
咁大家咪會知道市場取向同更架努力出貼.....
有咁多付出,有咁多收入。出則同俾分應該付合市場原則。
洗版都有分加.......覺得以前既努力咪姐係白廢?
人地咁辛苦先有分加.....求其回番其次貼0的分都都唔差得遠...
對大家好唔公平!!!
膠少陣當幫忙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 好似多左人洗版

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。