<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 應點做?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-10-6 07:19 PM:

我覺得我有個幾幼稚既感覺 ...
上...
我都覺得真正既靚女係唔使化裝既....
自然就最美!!
我都唔明d後生女, 十幾歲走黎化濃裝...
到佢地"老"果陣就知死囉....
Originally posted by a13670 at 2007-10-7 03:27 AM:
咩世界,咁易同人打車輪,打完又冇野
樓主d口水好味
我愛長澤
如果係認認真真既話,面對呢d女仔我都束手無策
Originally posted by 極樂 at 2007-10-8 10:38 PM:

真!!
如果你搵到另一個女仔係佢面前同你扮friend仲好....
唔錯既做法,個女仔一定有反應,一定要爭贏為先
To: 極樂
#10 錯手扣左你分
#6 幫你搞掂返,加返
Originally posted by Rika at 2007-10-19 11:29 PM:
To: 極樂
#10 錯手扣左你分
#6 幫你搞掂返,加返
作死丫!! 咁耐以黎最多無分加唧....
俾人扣分都係第一次....
仲要係"錯手"扣我分......
未見到你呢個post之前......
果下扣分幾咁hurt我丫!!
最多係唔buy我條橋唧....未至於扣分丫....
原來係你個衰仔....
伸隻手出黎!!!!打手板丫!!!
Originally posted by 極樂 at 2007-10-20 12:03 AM:

作死丫!! 咁耐以黎最多無分...
等小妹妹加返您一分啦極樂姐姐~~~

小妹今晚有親戚探訪﹐唔太舒服﹐要就寢啦﹐麻煩阿rika 哥哥同您解悶啦~
Originally posted by trista_cheong at 2007-10-20 12:13 AM:

等小妹妹加返您一分啦極樂姐姐~~~

小妹今晚有親戚探訪﹐唔太舒服﹐要就寢啦﹐麻煩阿rika 哥哥同您解悶啦~
你早d休息啦!! 我都就訓架啦~~
lee d女要唔過,岩岩先表白就打晒車輪,不過都要睇下你本人係咩類型la,如果都係鍾意玩下,鍾意激情ge咪繼續追lor,橫掂你又無蝕底ge,打下車輪又唔使負責任,勁爽。不過如果你想認認真真,就勸你搵過第2個喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 應點做?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。