<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 考試期間應唔應該打俾佢【男/女皆可幫小弟】
返回列表 回復 發帖
各位兄弟…今晚我都有打俾佢
傾左半個鐘到啦……

佢又的確唔多抗拒,不過佢本身溫書溫得好慢…

多謝咁多人支持!!我會努力【考試+溝佢】

但我好無約佢去食下lunch溫下書呢………
我驚太急進…
Originally posted by kaixinren at 2005-6-19 08:50 PM:
試多幾次啦,掌握她休息的時間,到時打再給她。弔頸都要透下氣啦!在她休息的時候打去傾,一定很樂意!不過不要說太久,10-15分鍾就得。
唔好意思!唔知點解post左兩次,請版主幫我delete一個。我唔繫騙post啊!
Originally posted by 心冷之戀*行 at 2005-6-19 08:46 PM:
我同我條女都考緊試..-_-
日日見仲可以上我屋企...."
幾得閒丫*
打囉~~
當然唔好太密
時間自己分配下啦”

汪意*上屋企係溫書
哈哈哈
兄弟,佢做左你條女嘛,我case係追緊
如果屋企得你兩個…你兩個都可以只係溫書,都真係幾專心喎
Originally posted by kaixinren at 2005-6-19 06:49 PM:
試多幾次啦,掌握她休息的時間,到時打再給她。弔頸都要透下氣啦!在她休息的時候打去傾,一定很樂意!不過不要說太久,10-15分鍾就得。
勁中!好回覆,要加分~
Originally posted by kaixinren at 2005-6-19 09:39 PM:

唔好意思!唔知點解post左兩次,請版主幫我delete一個。我唔繫騙post啊!
放心,唔會咁嚟屈你
羔羊兄,蛙仔在此為你兩方面都加油!祝你早日得到佢嘅芳心
其實考試都係一個好機會黎wor
搵o岩時機打去講兩句鼓勵下問候下咁~
一句起兩句止就唔會煩/disturb 佢溫書~
show 下你關心佢~~咁就百利而無一害啦
加油!
Originally posted by toro at 2005-6-19 11:07 PM:
羔羊兄,蛙仔在此為你兩方面都加油!祝你早日得到佢嘅芳心

多謝你呀,不過呢個都唔易入手…
佢都有幾強既保護意識
Originally posted by goddamnyou at 2005-6-19 11:26 PM:
其實考試都係一個好機會黎wor
搵o岩...
我都覺得,特別係試後想相約佢出黎輕鬆下,應該會有理由約佢
所以想起考試期間讓大家感情進展多d

Phone

應該..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 考試期間應唔應該打俾佢【男/女皆可幫小弟】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。