<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 妳會原諒他嗎?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by reallysmartduck at 2005-9-25 02:55 PM:
係,我就係個男仔
我都唔知點做先可...
我覺得佢一d都唔僧你,起碼佢都會睇下你d信,肯比你見下佢,又肯同你講野,你比心機啦,用時間證明比人睇你係有心改過law
不會....

因為.....女仔無法原諒他,並對個男仔講:「我永遠都憎你!永遠都不會原諒你!」

即係呢單野好大單啦
如果係小事你早就說出原因
仲有成1個月唔理你又改電話
即係個女仔係好堅決的.....

睇黎你又係衰有第2個果隻
可唔可以講下你做左d咩衰野
好明顯你傷得佢好深啦...
不過你可以同佢講:我會用時間黎證明
就係因為我之前做錯左...我先知你既我既重要性...
依幾個月入面我已經反醒左好多次嫁啦...
比多次機會我地又朋友開始做起...
如果你冇法忘記之前個件事...
我會用我以後對你好好既事...
去令你忘記個件事...

↑你當然要改改黎講...
希望幫到你啦^^"
thx 各 brother
希望可以有多d 意見...

我唔想放棄佢
好想知佢可唔可以原諒我
Originally posted by reallysmartduck at 2005-9-25 07:04 PM:

我唔想放棄佢
好想知佢可唔可以原諒我
你都唔好放棄自己,無論係做錯咩都好啦,如果你真係鐘意人,你就要努力d,忘記以前d野,比多d心機好好改善自己
Originally posted by reallysmartduck at 2005-9-25 07:04 PM:

我唔想放棄佢
好想知佢可唔可以原諒我
佢唔係答左你嗎?

最好講下原因
如果唔係點幫你
想人幫就說出來吧
(除非連自己都認為不值得原諒就不用說了)

如果唔知道原因都答可以原諒你
咁唧係玩野唧...
哈哈,我以前都有佢類似經驗,又係我以前唔生性,但女朋友又比好多機會我,不過我無好好去把握,結果一次又一次令佢失望,一次比一次傷心,後來佢同我分開,我先後悔,不過已經太遲,佢已經對我完全死心,無論我send e mail比佢,寄信比佢,去學校搵佢,佢都好似當唔識我咁,樓主所講既情況比我當時好好多,起碼佢女朋友肯同佢講野,見下佢咁!!
我同#18 o個個brothe一樣...........我以前唔生性,但女朋友又比好多機會我,不過我無好好去把握,結果一次又一次令佢失望,一次比一次傷心,
then我同佢講love 左another girl ,佢同我分開之後,我先後悔,不過本來不會已經太遲,佢好似仲肯俾chance我........unluckily, 尼個時候有個男孩介入...........咁佢就同我分開左

忠告.....我唔知你係咩reason......but 如果你仲想同個女孩有fd做.....適當時要放手ar

男仔每一日都寫一封信.......我都有.......my ex-gf佢話好touch.....but useless...
女人對你死心.....做咩都冇用........

[ Last edited by abu1984 on 2005-9-25 at 09:11 PM ]
Originally posted by abu1984 at 2005-9-25 09:04 PM:
我同#18 o個個brothe一樣..............
我以前係個d好衰個d人,成日搞事ga,結果差d被人踢出校,不過我女朋友比機會我,但我仍然係唔聽話,都係算,諗番轉頭我都係抵死
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 妳會原諒他嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。