<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-18 10:10 PM:

轉貼自scan 都無問題,你揾到物得咯~
轉貼左好多la o係我個post度  不過d相緊係冇呢度d咁正
Originally posted by SCM at 2006-9-18 22:12:

轉貼左好多la o係我個post度  不過d相緊係冇呢度d咁正
慢慢嚟啦,總有一日你個post d 相可以成為[港男]最正咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-18 10:15 PM:

慢慢嚟啦,總有一日你個post d 相可以成為[港男]最正咖~
順道問下 知唔知徐左日資百貨公司既日本書店外
仲有咩地方有得買日本女星寫真
d寫真大約幾錢本
仲有係咪多數都18禁a
比佢引左入嚟tim ==~
Originally posted by SCM at 2006-9-18 22:12:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=1&fpage=1
石兄我都down唔少....係度順便多謝先.....

我知信和頂樓好似有呢D鋪頭...不過我好耐冇去...唔知依家仲有冇.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by SCM at 2006-9-18 22:19:

順道問下 知唔知徐左日資百貨公司既日本書店外
仲有咩地方有得買日本女星寫真
d寫真大約幾錢本
仲有係咪多數都18禁a
哎呀..........呢個問題真係要問吓d佬 同 雞仔喇...........佢地熟好多~
以我所知,銅鑼灣糖街商場、大古坊、灣仔188等都有好幾間日本書店;
價錢百幾到三百幾左右啦,視乎女星而定~
水著唔係18禁咖,其他"軟性"d 嘅無露點性感寫真就有機會,露點寫真就一定18禁喇~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-18 10:26 PM:

哎呀..........呢個問題真係要問吓d佬 同 雞仔喇...........佢地熟好多~
以我所知,銅鑼灣糖街商場、大古坊、灣仔188等都有好幾間日本書店;
價錢百幾到三百幾左右啦,視乎女星而定~
水著唔係18禁咖,其他"軟性"d 嘅無露點性感寫真就有機會,露點寫真就一定18禁喇~
有冇d唔洗過海 我依家只係知道信和..同附近幾個小商場
Originally posted by SCM at 2006-9-18 22:37:

有冇d唔洗過海 我依家只係知道信和..同附近幾個小商場
九龍我真係麻麻熟............
好似旺角嗰咋汽車音響鋪嗰頭有間宇宙船,近"泉章居"~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-18 08:45 PM:

大春,一解壓就error~
我要睇呀~~~我要睇呀~~~

both movies???

no way wor.....I just download it right after I posted it up here....

and there is no problem with 解壓...........

[ Last edited by BarristerSpring on 2006-9-18 at 11:16 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-18 08:52 PM:

靚嘢係人都鍾意睇咖啦~ 無分...
係ga ﹐我最渴望有ge 係林志玲maxim 雙封面 白色版lor

睇就睇得多﹐但係冇得真正擁有本雜誌都係遺憾o左d

嘩佢著住o個件白色心型衫… 我諗係男仔都頂唔順lor …  你睇o下佢背住你回瞬一笑! 噴血!!!!!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。