<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2006-1-14 02:04 AM:

和仔幾好啊
..........係幾好~n年前呀嘛
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-14 02:20 AM:

..........係幾好~n年前呀嘛
點解你成日咁夜都唔訓:cool:
變成咁
真陰公
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-13 10:27 PM:
除祖亞昆(冇打錯嘛=.=" )之外, 你有乜右翼心水~?
rome個文仙尼
serville個daniel alves(唔知有冇打錯)
Originally posted by Fung2004 at 2006-1-14 03:04 AM:

rome個文仙尼
serville個daniel alves(唔知有冇打錯)
文仙尼時好時壞嫁.......=3="
摺吧啦
Originally posted by night at 2006-1-14 02:56 AM:

點解你成日咁夜都唔訓:cool:
你都係呀~:cool:
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-14 04:09 AM:

文仙尼時好時壞嫁.......=3="
有speed~~
皇馬 - 5號
最愛大簡!!!!
紅 軍 主 場 強 陣 迎 熱 刺

利 物 浦 上 仗 在 足 總 盃 賽 事 中 於 落 後 2球 的 情 況 下 ,最 終 以 5比 3反 勝 盧 頓 晉 級 ,球 員 鬥 志 之 強 在 該 役 中 可 謂 表 露 無 遺 。 隨 著 射 手 哥 洛 治 逐 漸 融 入 球 隊 中 ,紅 軍 近 期 的 表 現 亦 予 人 脫 胎 換 骨 的 感 覺 ,加 上 今 仗 有 射 手 摩 連 迪 斯 傷 癒 復 出 ,將 令 前 鋒 線 上 的 攻 擊 組 合 更 為 靈 活 多 變 。 門 將 列 拿 於 足 總 盃 賽 事 獲 得 休 息 機 會 ,是 役 將 以 正 選 身 份 出 賽 。

熱 刺 的 領 隊 祖 爾 於 賽 前 接 到 好 消 息 ,安 迪 列 特 、 泰 尼 奧 及 李 榮 杓 已 回 復 操 練 ,可 以 隨 時 候 命 。 早 前 因 傷 而 無 法 披 甲 的 後 衛 京 治 及 中 場 戴 維 斯 仍 在 養 傷 。 前 鋒 米 度 將 於 今 仗 後 才 返 國 參 加 非 洲 國 家 盃 的 賽 事 ,故 將 會 繼 續 夥 拍 洛 比 堅 尼 在 前 線 上 攻 堅 。 不 過 尼 比 特 則 為 摩 洛 哥 備 戰 非 國 盃 。
皇馬 - 5號
最愛大簡!!!!
Originally posted by abc123aa at 2006-1-14 04:09 AM:

你都係呀~:cool:
我訓你都未訓:cool:
變成咁
真陰公
杜迪克無意替利物浦披甲

杜迪克無意替利物浦披甲 13 January, 2006 17:20 +0800

杜迪克利物浦門將杜迪克指他將會「以任何方法」令自己離隊。

該名三十二歲球員指球會開價三百萬鎊,他坦言以其年紀來說,這是個不切實際的價錢。

「我在利物浦的日子已告終結,沒有事情可改變,我再不希望替球隊再上陣。」

上季他還是球隊正選,更在歐冠杯決賽勇救十二碼協助球隊捧杯,現時他已經是球隊三號門將,排名次於拉爾拿及卡臣之後。

「如果有球隊以三百萬鎊收購我,利物浦將會作出本年最佳交易。我在三月就三十二歲了。」

「和賓尼迪斯討論是沒意義的,簡直是浪費時間,我會以任何方法離開球隊。」
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-1-14 20:36:
杜迪克無意替利物浦披甲[/...
走吧
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。