<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
波膽 過關 2串3
小保加 對 古古達 4:2 (40),  主 其他 (23)   x
美國 對 危地馬拉 主 其他 (9)      @20
Total : 100   

尋晚買左條 大 細 7串8  斷一關
由收2千幾 到 得返 2百幾...
小保加                 大@1.6  
美國                    細@2.25
薩爾瓦多              細@1.78

讓球主客和  
科羅拉多急流〔+1〕客@1.7

混合4串1$200
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-7 09:57 PM:
小保加                 大@1.6  
美國                    細@2.25
薩爾瓦多              細@1.78

讓球主客和  
科羅拉多急流〔+1〕客@1.7

混合4串1$200
大細同路 (雖然剩係買左千里達同急流細)
科羅拉多急流[+1] or 細都得 (對依場細好有信心)

美國覺得難開大, 但又覺得嬴倒一球, 所以主同(-1)都有玩

點解quote你個msg? 因為想你帶旺我
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-7 10:54 PM:

大細同路 (雖然剩係買左千里達同急流...
話到明急流.......梗係大急流........
你冇睇果d大自然記錄片架咩?????
Originally posted by AL力克 at 2007-6-7 10:56 PM:

話到明急流.......梗係大急流........
你冇睇果d大自然記錄片架咩?????
急流都有湧退嘅時侯

弊,我買咗急流個噃...

[ Last edited by jimjim12 on 2007-6-7 at 11:22 PM ]
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-7 11:16 PM:

急流都有湧退嘅時侯

jim兄......改天同你詳談買波心得.....依家要閃....祝你好運......

沒有kakei的日子 第三晚 愁

Originally posted by kakeidevil at 2007-6-7 05:48 PM:
to艾力克,我唔玩喇~~
點解呀?

我為何..讓你走..
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-7 10:54 PM:

大細同路 (雖然剩係買左千里達同急...
其實今日信心唔大,呢班球隊唔太熟識
Originally posted by ronja at 2007-6-7 04:56 PM:
今日投注:

波胆3串7過關:

星...

好野 , 無人包左個第尾。
靚仔娛
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-7 17:25:
從ronja身上推算出...
決定大大注 ...
.

識時務者為最杰
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。