<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
車 仔 銀 彈 欲 撬 紅 軍 心 頭 好

上 週 末 英 超 聯 賽 曼 聯 翻 船 ,而 利 物 浦 則 繼 續 緊 追 車 路 士 ,這 令 自 視 頗 高 的 摩 連 奴 猶 如芒 刺 在 背 ,特 別 是 在 冬 季 轉 會 窗 開 放 之 後 紅 軍 還 利 用 引 進 強 援 擴 張 了 實 力 。 根 據 今天 來 自 倫 敦 的 報 道 稱 ,為 了 打 壓 利 物 浦 ,摩 連 奴 不 惜 一 擲 千 金 搶 購 賓 菲 加 球 星 森 馬 奧 ,用 「 購 天 下 利 器 以 弱 諸 侯 」 的 手 段 壓 制 利 物 浦 。

在 巴 塞 隆 拿 嶄 露 頭 角 的 森 馬 奧 ,回 到 葡 萄 牙 聯 賽 之 後 又 有 了 長 足 的 發 展 ,出 任 邊 鋒 的 他 曾 獲 得 過 聯 賽 的 最 佳 射 手 ,也因 此 得 到 了 歐 洲 列 強 的 垂 青 ,其 中 對 他 最 感 興 趣 的 當 數 利 物 浦 ,在 主 帥 R.賓 尼 迪 斯 的要 求 下 ,紅 軍 已 經 向 賓 菲 加 提 出 了 報 價 ,但 是 根 據 葡 萄 牙 方 面 最 新 透 露 的 資 訊 稱 ,車路 士 忽 然 加 入 了 爭 購 森 馬 奧 的 隊 伍 ,開 價 是 讓 人 無 法 拒 絕 的 1500萬 英 鎊 。

車 路 士 缺 少 邊 前 衛 嗎 ?不 是 ,他 們 在 兩 個 邊 翼 均 儲 備 了 雙 倍 的 配 置 ,那 麼 他 們 一 擲 千 金 購 買 森 馬 奧 的 目 的 很 明 確 :阻 止 利 物 浦 增 強 實 力 。 摩 連 奴 已 經 做 出 許 諾 ,如 果 收 購 森 馬 奧 成 功 ,那 麼 藍 軍 方 面 同 意 他 留 在 賓 菲 加 打 完 這 個 賽 季 。 賓 菲 加 的 一 個 內 部 人 士 透 露 說 :「 俱 樂 部 給 森 馬 奧 的心 理 定 位 一 直 是 在 1500萬 英 鎊 左 右 ,利 物 浦 已 經 表 示 他 們 無 法 接 受 ,但 是 車 路 士 的 加入 可 能 改 變 整 個 格 局 ,賓 菲 加 已 經 準 備 好 了 和 他 們 進 行 交 易 。 」
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-1-17 23:48:
車 仔 銀 彈 欲 撬 紅 軍 ...
咁車仔不如先平平地賣隻右翼俾利記啦
Originally posted by 細驚 at 2006-1-18 12:07 AM:

咁車仔不如先平平地賣隻右翼俾利記啦
胡禮仔算喇
變成咁
真陰公

[ Last edited by night on 2006-1-18 at 01:15 AM ]
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-1-18 01:03 AM:

胡禮仔算喇
唔好喇啩
我都係想要加拿斯多d,打閘打得咁好
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-18 01:06 AM:

唔好喇啩
我都係想要加拿斯多d,打閘打得咁好
右翼雖要好多...
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-1-18 01:16 AM:

右翼雖要好多...
係啫,但係SWP又唔係打得好,無謂呀嘛,如果森馬奧去埋車仔就真係唔洗玩............=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-18 01:20 AM:

係啫,但係SWP又唔係打得好,無謂呀嘛,如果森馬奧去埋車仔就真係唔洗玩............=3="
我都係講姐:cool:
有simao梗係要simao啦
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-1-18 02:23 AM:

我都係講姐:cool:
有simao梗係要simao啦
其實森馬奧想唔想利物浦呢= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-18 02:24 AM:

其實森馬奧想唔想利物浦呢= ="
如果係你
你會選

$多d,不過無正選
$少d,不過keep到正選
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。