<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-22 11:31 PM:

yeah!!!!!!!!!!!幾比幾????????????
1比1~卡華路紅牌
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 11:35 PM:

1比1~卡華路紅牌
yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
利記加油啊~~~贏埋打少果兩場同呢場同車仔差8分咋~~~
摺吧啦
輸lu~~~=.="
重要係臨尾香~不過點都好下場努力~~~

我愛利物浦~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-1-23 at 02:04 AM ]
賽後感:

1) 講過好多次...亦都睇左無數次...真係唔明施斯當年在法國究竟係點樣拎法甲神射手?? 全場波在佢腳下失左好多次控球權...五五波拍輸左九成...

2) 唔記得未換走施素高前...曼聯角球時...邊個mark 里奧...但輸果球...慢鏡睇返係剛剛換入黎果個"菠蘿金" mark..咁樣走漏左真係唔抵...

3) 全場波搶得好快...所以好亂...右後防芬倫真係要改善下助功...好多時比左個波佢...就唔知點攪...只可以做搏腳...

4) 全場波最搶鏡係阿朗素同施素高...中間搶好多波...

最後...輸左呢場波...真係無乜所謂...因為只係聯賽一場...唔係乜野決賽!!
Originally posted by sonyguy at 2006-1-23 10:04 AM:
賽後感:

1) 講過好多次...亦都睇左...
阿朗素同施素高的確係搶左好多波,但都交失唔少波,同平時差左d,謝拉特踢踢下可以連影都唔見既......仲要臨尾輸埋........唉.......
摺吧啦
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-22 06:00 PM:
輸lu~~~=.="
我愛利物浦~~~
[ Last edited by coolala2005 on 2006-1-23 at 02:04 AM ]
激死呀!
90分鐘先入波!
無仇報!
謝拉特仲要臨尾食左張黃牌!唉!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2006-1-23 12:45 PM:

激死呀!
90分鐘先入波!
無仇報!
謝拉特仲要臨尾食左張黃牌!唉!
唔好死住呀,睇埋mu點樣殺低埋車仔先la~
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-23 02:00:
輸lu~~~=.="

我愛利物浦~~~

下場再來吧
EF小人物

輸了.....亦不打緊

下次努力便可
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。