<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-5 03:00 AM:

http://youtube.com/watch?v=Am4JYQpfFBw
點解佢會唱歌???
係人都識唱歌架啦

唔係啞既都可以唱

你同我都可以架
Originally posted by gn00987333 at 2008-1-5 03:05 AM:

唔知啊
雞爸,一陣去下我個貼,我送段賈曉晨既短片俾你
Short clips 都有 ?

係咪同 toy 一齊去
Originally posted by ckyckk at 2008-1-5 03:05 AM:

係人都識唱歌架啦

唔係啞既都可以唱

你同我都可以架
拍av既都唱得好過香港d歌手
Originally posted by ckyckk at 2008-1-5 03:07 AM:

係咪同 toy 一齊去
話明係魔人gn
咩都有
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-5 03:07 AM:

拍av既都唱得好過香港d歌手
而家日本稍有知名度既 水著女星全部都去出 CD 添

商業策略黎丫嘛
Originally posted by ckyckk at 2008-1-5 03:09 AM:

而家日本稍有知名度既 水著女星全部都去出 CD 添

商業策略黎丫嘛
http://youtube.com/watch?v=cZGwE2pL22U&feature=related
好殘酷既天使
Originally posted by ckyckk at 2008-1-5 03:07 AM:

係咪同 toy 一齊去
搞點啦
可以down啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-5 03:12 AM:

http://youtube.com/watch?v=cZGwE2pL22U&feature=related
好殘酷既天使
甘甘你down左 part 1就完啦
唔......我是誰?!~ 唔同咗?!~ 趕客?!~

如果趕客咁就啱喇!~

因為將自己嘅私人慾望、標準、喜好強加响別人身上, 而且強行要別人絕對接受~
真係一件好乞人憎嘅事嚟!~~

做人千奇唔好自視過高~ 以為已經成材不須努力及進步~
當其他人向前行求進步嘅時候~ 唔好只係望住其他人前行而自己一碌木咁"企"响度~ 以為自己已經"企"响人類智慧嘅最高處~

應該時常自我檢討~ 盡量改善不足之處~ 廣闊自己嘅眼界~ 唔好只係逃避問題~
有一個包容嘅心~ 先可以包容其他嘅新事物~

自以為智者嘅人其實係可憐嘅人.................
Originally posted by coolala2005 at 2008-1-5 03:19 AM:
唔......我是誰?!~ 唔同咗?!~ 趕客?!~...
la媽
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。