<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-5-10 10:10 PM:

搵工easy la,大把好工
我個 fd 同我講, 佢無左之前份工, 等左成兩個月啵....
Originally posted by BOYDWAN
放心la,香港地無話有人無工返嘅、只有"有工無人返",因為d人太拺擇啫,肯揾肯做實 no problem~~~
呢個我都明, 所以都係騎牛搵馬, 好在我屋企人同我講, 返到黎先搵....同d fd 聚下舊先都得
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-10 10:39 PM:

好~!集中火力先為古文兄略盡...
欲擒先縱???

我都好想學.............

古文兄, 你外表點架 ????

佢同你吹水, 係出於business 或對你有feel???

有冇人icq?????
不過岩岩識, 唔好送野俾人, 無功不受祿嘛 ....
個女仔又唔好意思推你, 咁就唔好啦 ..

點樣俾甜頭 ? 等佢易 d 受落 ?
讚佢 ?
送花 ? <~~~~ 太早
請佢去有情調既地方食野 ? <~~~~ 有排先去到呢步
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-10 10:39 PM:

好~!集中火力先為古文兄略盡...
俾咩甜頭佢先
Originally posted by homan~ at 2005-5-10 10:50 PM:

欲擒先縱???

我都好想學.............

古文兄, 你外表點架 ????

佢同你吹水, 係出於business 或對你有feel???

有冇人icq?????
我外表 係指身型?
我身型算係平均啦 , 可能打得波多, 都叫做有d似運動員咁啦
丫唔記得應埋佢同我吹水係出於咩添, 我諗係出於我入去買野掛, 有冇feel 真係唔知
知就神早溝左佢啦

[ Last edited by 古文 on 2005-5-10 at 10:57 PM ]
Originally posted by 古文 at 2005-5-10 10:55 PM:

我外表 係指身型?
我身型算係平均...
形容多 d 好 d 啵
同埋個女仔呢
估 >> 高, 重, 身型 ...性格 ....背景....可以估下有無對手嘛 ....
Originally posted by 古文 at 2005-5-10 10:55 PM:

我外表 係指身型?
我身型算係平均...
ok bor,

有機wor...............

仲有冇多d 資料呀 ????

其實...........你會feel 到果女仔對你點架wo,

可能佢唔理你, 考慮下, 有 feel..............你覺得佢對你點先 ???

有機咪去law~~~
Originally posted by rym82 at 2005-5-10 11:01 PM:

形容多 d 好 d 啵
同埋個女仔呢
估 >> 高, 重, 身型 ...性格 ....背景....可以估下有無對手嘛 ....
一個很普通的人

個女仔丫..... 高我估165 左右掛 , 其他估唔到lu
致"性板討論區"嘅brother:

"嗱嗱林"去投票~~~~
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=43588&fpage=1

支持吓!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。