<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-6 11:56 PM:
其實施素高同阿方素一齊出場會唔會重...
施素高做後備好d.....
阿朗素我覺得佢既信心越黎越低......成日交失波,至於你話高治同摩仔我認為一齊出仲好,施斯就可以做摩仔既後備,高治打足全場仲好,
不過仲有其他問題出現,就係謝拉特打打下會唔見影,我覺得暫時比佢打返右中場好d,始終佢出波既威脅都好大,好過叫佢打中路,基維爾同懷斯一齊出可能會出現分工唔清楚,兩條友仔走開晒,左邊冇人理,基維爾係對車仔果場成日係右邊出現,又唔知自己既右腳屎wo,係都要用右腳落底線........雖然佢既狀態係好左好多,但佢既出波都係冇懷斯咁好.........
懷斯係對車仔果場當地電視台話懷斯係打一個類似防中既位,不過係係左邊既,如果賓總真係咁擺既,不如唔好用禾洛克,搵懷斯打返左閘算吧啦........有時唔變好過變
摺吧啦
Originally posted by 細驚 at 2006-2-6 11:51 PM:
車仔贏得精彩賓尼迪斯亦計得準 但AC...
伯明翰果個賓納呀,有腳法,出波又準wo.........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-7 00:10:

阿朗素我覺得佢既信心越黎越低......成日交失波,至於你話高治同摩仔我認為一齊出仲好,施斯就可以做摩仔既後備,高治打足全場仲好,
不過仲有其他問題出現,就係謝拉特打打下會唔見影,我覺得暫時比佢打返右中場好d,始終佢出波既威脅都好大,好過叫佢打中路,基維爾同懷斯一齊出可能會出現分工唔清楚,兩條友仔走開晒,左邊冇人理,基維爾係對車仔果場成日係右邊出現,又唔知自己既右腳屎wo,係都要用右腳落底線........雖然佢既狀態係好左好多,但佢既出波都係冇懷斯咁好.........
懷斯係對車仔果場當地電視台話懷斯係打一個類似防中既位,不過係係左邊既,如果賓總真係咁擺既,不如唔好用禾洛克,搵懷斯打返左閘算吧啦........有時唔變好過變
賓佬唔制呢其實我咁講係因為一個制空~一個快速滲入(可惜冇奧雲)好過only打高空波~

賓佬叫懷斯打防中呢個位完全係玩緊佢, 有阿朗素~有施素高~有夏文(雖然老~做防中後備囉) 根本唔需要咁做~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-7 12:35 AM:

賓佬唔制呢:...
咁賓總咪自己攞黎衰囉~
我當你打兩個前鋒,高治可以做到二傳比摩仔,摩仔無論射術,頭鎚既能力係全隊既前鋒都係最頂級同最好既,加上謝仔同阿朗素既傳送質素,根本打高空波係冇問題,但唔知點解佢係都要4-5-1.....搞到隊波奇奇怪怪咁,出親施斯就搵佢打翼鋒,咁不如賣走佢,買賓納呢類球員返黎仲好啦.........
而且摩仔以前係摩納哥又好,係皇馬又好,佢都係打兩樣野,第一,自己過人造波射波,第二,就係高空波.........
搵懷斯係類似防中既位置真係幾白痴下....有夏文又唔用.........冇啦啦走去用禾洛克.......又唔見佢用哥朗金同艾加..........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-7 02:32:

咁賓總咪自己攞黎衰囉~
我當你打兩...
眼lu~聽日先回你~

bye bye~~~abc123aa
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-7 03:05 AM:

眼lu~聽日先回你~

bye bye~~~abc123aa
ok,得閒都去下皇馬fansclub傾下啦
叫我ab仔啦
拜拜
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-7 05:29 AM:

ok,得閒都去下皇馬fansclub傾下啦
叫我ab仔啦
拜拜
唔好拉走我d fans啊

haha
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-2-7 06:54 PM:

唔好拉走我d fans啊

haha
一fans二用
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-7 12:10 AM:

阿朗素我覺...
施素高:真係一場波需要搶中場先出佢,好似對車仔咁,佢攔截力同破壞力強,不過進攻力近乎0.............

沙比:近排佢d表現真係有d跌watt,可能對伯明翰果陣球老烏.......不過佢有實力,對佢有d信心都好

懷斯:我不嬲都想佢打番左閘好d,始終禾洛克仲未成熟......

基維爾:懷斯打番後,自然佢可以打番正左中場,而佢既狀態都開始慢慢fit喇,期待leeds時代的你

謝拉特:最佳位置點都要比個中場佢玩晒,放長傳同後上射波必要,雖然佢可打右中,不過要佢固定反而仲衰,不如比佢自由人咁仲好

高治同摩記一齊出未必好,兩個都係要一個速度同技術型既拍擋多d,好難自己搵食,同埋好既兩翼先係佢兩個既最大幫助,偏偏而家仲爭右邊............
變成咁
真陰公
Originally posted by abc123aa at 2006-2-7 07:14 PM:

一fans二用
一club不能藏二fans
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。