<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2006-2-7 07:20 PM:
施素高:真係一場波需要搶中場先出佢,好似對車仔咁,佢攔截力同破壞力強,不過進攻力近乎0.............

沙比:近排佢d表現真係有d跌watt,可能對伯明翰果陣球老烏.......不過佢有實力,對佢有d信心都好

懷斯:我不嬲都想佢打番左閘好d,始終禾洛克仲未成熟......

基維爾:懷斯打番後,自然佢可以打番正左中場,而佢既狀態都開始慢慢fit喇,期待leeds時代的你

謝拉特:最佳位置點都要比個中場佢玩晒,放長傳同後上射波必要,雖然佢可打右中,不過要佢固定反而仲衰,不如比佢自由人咁仲好

高治同摩記一齊出未必好,兩個都係要一個速度同技術型既拍擋多d,好難自己搵食,同埋好既兩翼先係佢兩個既最大幫助,偏偏而家仲爭右邊............
論攔截力施素高係高,不過進攻果下真係唔掂先慘呢,始終比佢搶到個波但交唔到比隊友都係冇用.......
阿朗素始終d傳送同罰球有一手,都係比佢打正選好d既.......
懷斯同基維爾都係左邊一閘一翼嫁啦~
謝拉特我暫時覺得佢打右邊好d,好多時佢都可以係右邊出波做到威脅出黎,可能近排打得右邊多,叫佢打返中路佢就冇晒影.......我諗賓總比多d工作佢做可能會比較好,等佢唔洗冇波到腳果時冇樣做呀........
至於前鋒線既問題,亦都係利記依家最大既問題,摩仔同高治雖然望落去似係同一類型既前鋒,但係佢地打法下始終有分別,不過相同之處就係要人傳到波比佢地先有最高既效用,而且摩仔打70分鐘都唔知夠唔夠體力.......我諗賓總一定要係季尾買返個右翼同埋買多個前鋒啦,否則下年同今年既表現都唔會有大分別=3="
摺吧啦
Originally posted by night at 2006-2-7 07:21 PM:

一club不能藏二fans
放心,一club可以藏二fans
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-7 07:28 PM:

論攔截力施素高係高,不過進攻果下真...
季尾就一定入手到右翼嫁喇

我而家希望艾加可以快d融入球隊
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-2-7 19:54:

季尾就一定入手到右翼嫁喇

我而家希望艾加可以快d融入球隊
取代希比亞
EF小人物

Originally posted by wer at 2006-2-7 07:59 PM:

取代希比亞
暫時唔洗住..........睇下下季點啦
變成咁
真陰公
若要生活好~我愛利物浦~~~

Originally posted by coolala2005 at 2006-2-7 10:46 PM:
若要生活好~我...
唔愛利物浦  唔會生活好

變成咁
真陰公

洛賓詐傷累連拿被逐

賓帥揶揄佢條頸就o黎斷!
        07/02/2006
車路士翼鋒洛賓好波之餘,原來演技仲好!「紅藍大戰」完場前好睇過戲,兩軍球員發生爭拗,「紅軍」門將連拿受言語挑釁後,忍唔住郁手叉洛賓條頸一。雖然連拿出手極輕,但洛賓卻做足戲,表情痛苦雙手掩頸,繼而倒地典來典去。累連拿最終領紅牌被趕出場,「紅軍」領隊賓尼迪斯嬲到出煙!

好戲於完場前八分鐘上演,當時車仔已領先二比○,古莊臣被連拿侵犯,之後倒地不起。雖然係從後攔截,但動作唔算過火。兩軍球員為此發生衝突,本已返到龍門口o既連拿,再次回到「戰場」,期間洛賓搵到位入,向佢出言挑釁。連拿即時無名火起,回頭伸手叉住洛賓條頸度,但動作明顯冇用力。但「影帝」洛賓就生安白造,好似中槍一樣雙手掩頸,更「轉體三百六十度」仆落地。球證目睹過程,決定趕連拿出場。

車仔贏波失風度

賽後利物浦主帥賓尼迪斯怒不可遏,明寸洛賓冇品,佢向傳媒話:「唔好意思,我依家趕時間呀,我要去醫院探洛賓!頭先佢好辛苦呀,咁大反應一定好傷,我諗佢條頸都就o黎斷!起碼要住成個禮拜醫院啦!」賓帥繼續大鬧洛賓﹕「呢個係乜o野球員?佢究竟有冇職業道德?佢明知咁樣詐傷,連拿就會停三場!」賓尼迪斯愈講愈慶:「我真係唔明,足球運動充滿身體接觸,有球員可能成場波都出腳踢人,但可能只係得一面黃牌!而連拿只係受唔住挑釁,輕輕力掂到洛賓,就要即時趕出場,我覺得好唔公平!」

前利物浦隊長列納,亦大鬧洛賓﹕「佢咁樣跌低,我肯定佢會覺得羞恥。洛賓係好波,但佢呢明顯係扮o野,我諗冇人想見到個咁卑鄙洛賓!」連拿直接被罰出場,對查爾頓、韋根及阿仙奴三場聯賽面臨停賽處分。

杜迪克~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-2-7 at 11:28 PM ]
睇黎杜迪克又有機會表現了
摺吧啦
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-7 11:27 PM:
賓帥揶揄佢條頸就o黎斷!
        07/02/200...
我都覺得洛賓勁假,又獨食又黑人憎又幫唔到隊波........同c7一樣
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。