<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖

雲達不萊梅@1.25 x 雷恩@1.85 = 2.3125 x $500

布倫瑞克 對 雲達不來梅     客(1.25)
聖保利 對 利華古遜       客(1.65)
韋恩 對 史特加        客(1.50)
3串1   @500
Originally posted by ronja at 2007-8-4 12:36:

呢個月無端端中咗個文盲入嚟玩!!
算啦老友!!!!
玩下姐!!!!!!唔好咁著緊啦!!!!
Originally posted by ronja at 2007-8-4 13:55:

勇勇開始有反彈
日已經輸到得2150分..........咁都叫反彈
波膽過關2x3 50分注
拉素vs馬德里體育會 0:0@7.5賠1:1@6.5賠
阿積士vs阿仙奴 1:1@7賠2:2@13賠

主客和過關3x4 150分注
拉素vs馬德里體育會 和波@3.25賠
阿積士vs阿仙奴 和波@3.35賠
艾夫斯堡vs卡爾馬  主勝@2賠

總共下注1000分
韋恩 [+1] 對 史特加 [-1] 客 2.40 @500
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-5 00:31:
韋恩 [+1] 對 史特加 [-1] 客 2.40 @500
我本應都想串LEE一場,不過我覺得史特加客勝起馬有1.3賠,但係宜家史特加1 .5賠,所以我唔敢串LEE一場!
拉素 對 馬德里體育會          主 2.35
巴黎聖日耳門 對 索察          主 1.70
阿積士 對 阿仙奴                大 1.80
3 × 1 $300
Originally posted by jimjim12 at 2007-8-5 00:47:
拉素 對 馬德里體育會          主 2.35
巴黎聖日耳門 對 索察          主 1.70
阿積士 對 阿仙奴                大 1.80
3 × 1 $300
我本人覺得巴黎聖日耳門應該係再熱D,佢地上一場踢得咁好!
睇落好似有D鬼鬼地!!!!!!!
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-5 12:44 AM:

我本應都想串LEE一場,不過我覺...
我都知呀, 1.5真係太好分
不過見另外3場盃賽都係一球上落, 又唔想買(+1), 咪玩大d囉, 我諗緊一串可以加番500

星期六 20 華倫西恩斯 對 圖盧茲 細 1.55
星期六 22 阿美利加納泰 對 紐迪高 大 1.80
2x1 @280

有多送俾你 ($501.2)

[ Last edited by 艾力克 on 2007-8-5 at 01:26 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。