<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-2-12 07:16 PM:

如果唔係利記對曼聯果場去到對車仔果幾場聯賽失晒分的話已經追到車仔貼一貼啦.........
變成咁
真陰公

變成咁
真陰公
Originally posted by 細驚 at 2006-2-12 15:57:
今次到我地瞓得安樂!
淨勝一球!
瞓得安樂!~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-2-12 at 08:38 PM ]
Originally posted by night at 2006-2-12 08:09 PM:

我覺得真係好唔抵囉.........
搞到依家打少果場攞埋3分都仲差15分.......
如果曼聯+伯明翰+查爾頓都唔洗失分的話依家邊有咁大差距.....
如果賓總打算歐聯又會攞到既話我會覺得佢好無腦........=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-12 09:40 PM:

我覺得真係好唔抵囉.........
搞...
咁樣講無得講既.................
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-2-12 09:45 PM:

咁樣講無得講既.................
唔唔.
理性咁諗的確好難會預車仔會輸,
咁與其博機會比較渺茫既league,
不如留一留打歐聯同足總盃.

我覺得聯賽都係等下年啦,
始終人腳未齊,
打league呢d要求長期抗戰既,
唔夠人腳好難爭.
Originally posted by fake2005 at 2006-2-12 09:55 PM:

唔唔.
理性咁諗的確好難會預車仔...
歐聯你估真係年年可以好似上年咁咩,我最怕d教練領隊成日話專心歐聯或者其他盃算,咁不如聯賽索性唔好打啦.......
你話到季尾你真係打到入決賽攞埋冠軍就話啫.......
其實點會預車仔唔會輸....佢依家仲有4場可以比佢輸,輸多過四場如果曼聯一直係咁贏就比佢追到啦......雖然呢件事近乎奇蹟級........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-12 21:57:

歐聯你估真係年年可以好似上年咁咩,我最怕d教練領隊成日話專心歐聯或者其他盃算,咁不如聯賽索性唔好打啦.......
你話到季尾你真係打到入決賽攞埋冠軍就話啫.......
其實點會預車仔唔會輸....佢依家仲有4場可以比佢輸,輸多過四場如果曼聯一直係咁贏就比佢追到啦......雖然呢件事近乎奇蹟級........
紐卡素當年都係咁死曼聯手上~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-12 11:24 PM:

紐卡素當年都係咁死曼聯手上~~~
其實今年我覺得易追過上年....上年個個都踢得好,好少失誤,但係今年林柏特就開始有少少跌watt,部份球員又踢得唔好,所以最好係今年試下追....但可惜最有機會既利物浦.........希望曼聯可以追貼d啦~
摺吧啦
睇埋周中對阿仙奴果場
贏埋仲有少少機既
不過我地人腳真係未算齊
中場創造力仲係差d
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。