<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 細驚 at 2006-2-13 01:39:
睇埋周中對阿仙奴果場贏埋..........
Originally posted by abc123aa at 2006-2-13 00:19:

其實今年我覺得易追過上年....上年...
我諗我要放眼未來~
始終未係時候做皇~
而家亦都未可稱得上係強者~
只可以講係有實力o既"海鮮波強者"~

希望首先個個keep好d狀態~冇乜大o既病痛~
賓佬再買d需要o既球員~加強陣容o既完整性~
到時等d友仔唔敢再入黎講"淨勝兩球!瞓得安樂!"
唔知呢日係幾時呢..............
其實今年我地賽程真係幾密
穩定性我覺得算好架啦
反而前線把握力唔夠
中場做波亦未夠多變
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-13 03:08 AM:

我諗我要放眼未來~
始終未...
下年希望可以入到右翼同好前鋒啦,施斯真係冇咩用.....=3="
後備方面仲未係好夠人用囉我覺得,同埋冇一個球員有起死回生既功力.......
摺吧啦
硬仗連場...........
先要對兵工廠,對打曼聯

希望加油吧
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-2-13 19:25:
硬仗連場...........
先要對兵工廠,對打曼聯

希望加油吧
努力以赴
EF小人物

Originally posted by wer at 2006-2-13 08:59 PM:

努力以赴
要啦
阿迷
變成咁
真陰公
情人節攻爆兵工
摺吧啦
ab仔
會唔會考呢場眼光?
咁夜應該睇唔到嚕~~~
Originally posted by 細驚 at 2006-2-14 01:25 AM:
ab仔
會唔會考呢場眼光?
咁夜應該睇唔到嚕~~~
開左喇呢d賽事點會唔開~
利記fans們,行動喇
摺吧啦
哈哈~~~
岩岩見到有~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。