<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
FC北京  對  巴塞  客  1.06
FC上海  對  波圖  客  1.20
2x1
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by mhkk at 2007-8-5 11:35:

巴黎聖日耳門
嘻嘻!!我都話架啦!!
史特加琴晚作客都讓唔起1球啦
Originally posted by ronja at 2007-8-5 05:03:

呢度個個玩家都依足...
LEE度層經都有人唔守規舉
o個個人就係E.............D
過關4X5  每注100分
星期日2場 主(-1)和波@3.5賠
星期日5場 和波@2.95賠
星期日8場 主(+1)和波@3.45賠
星期日14場 客勝@1.9賠
總下注500分
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-5 15:09:

LEE度層經都有人唔守規舉
o個個人就係E.............D
咁我覺得有D嘢叫基本禮貌同尊重!
你如果中途加入唔清楚犯錯,我唔會即刻一棍扑落你度!好似你話齋玩遊戲姐!你唔知規舉我咪話返你知,你知道之後按規舉玩大家考眼光鬥高分囉!!就係咁簡單!

我冇歧視文盲,不過我睇唔起一D唔尊重別人,冇禮貌,蠻不講理,自以為是嘅井底之蛙

[ Last edited by ronja on 2007-8-5 at 03:59 PM ]
有D契弟連乜叫尊重人都唔知,就口口聲聲做網上警察!
夠疆咪開名鬧囉!係度單單打打,你想小邊個咪講囉!
睇度你D留言,我真係好想小爆你屎眼!
去到邊都小,乜都小一餐,咁多唔滿意,約出來打過呀!死契弟!
真係36度火上心頭!都唔明點解你啊媽咁都生得你出!

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-5 at 04:18 PM ]
~~等我都出一出力啦~~
<<星期六過後排名>>
排名        玩家           今日投注          上日賺蝕           累計結餘

1.      小強                   -                    -500                 6,241.4
2.     abcde1918            -                    -                      5,880.5
3.     eqhigh                  -                   -                       5,600
4.     @娛樂滿紛           -                     -                      5,260
5.     mhkk                   -                    -                       5,000
6.     bigrice                  -                    -                       5,000
7.      harvey22             -                   -                        5,000
8.     feuosma               -                   -                        5,000        
9.     ronja                    -                   -350                   4,633
10.  艾力克                   -                  -780                    4,220
11.   jimjim12                -                  -1000                   4,053.2
12.   ivanland                 -                  -500                    4,000
13.   chrislovegill             -                   -                        4,000
14. locklock                 -                   -260                    3,912.6
15.   勇勇                     -                   -1000                 1,150

艾力克:一出手就中蕉
jimjim12:
            >>有少少回落
locklock :
勇勇:攬住個燈神唔放
ps.自由神兄退出唔玩!
唔記得加番愛愛tim:冇排名~~4316分

[ Last edited by 勇勇 on 2007-8-5 at 04:43 PM ]
哈哈!!
我真係冇講錯:
唔尊重別人,冇禮貌,蠻不講理,自以為是嘅井底之蛙

入哂!!!!!!!!!!!!

今晚就攞1,000分亂咁買開心吓先
Originally posted by ronja at 2007-8-5 16:26:
哈哈!!
我真係冇講錯:
...
不如就買晒我對面丫
今日投注:

入球大小:
星期日4  入球 大   1.95倍

1,000分

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。