<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-5-5 00:04:

我就系唔想比安寧D契弟
有種..........
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-5 00:05:

VV
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
冇乜power,要sleep了
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-5-5 00:07:

VV
我同你都係"真老豆", 咪撚同d"假老豆"一般見識啦.........
Originally posted by 清揚 at 2006-5-5 00:10:
冇乜power,要sleep了
Originally posted by 清揚 at 2006-5-5 12:03 AM:

不覺,人地話反v手號系粗口,但我個FD就當系籃球術語,反v一出,出去牛角尖單擋比佢鏟底,睇你點用點諗
咁就好易講得通啦

每個人有佢唔同睇法,各有各講法既,所以沒有概定的...

其實你係度出現凸-,-凸依個icon,就算人地覺得係有粗俗又好,得意又好,我想講依度係港男區姐,可能有d言行比較放d或過火d都無乜所謂,依度應該有好多成左年,明白事理的會員,包括版主.....so問題真的不大.......

但你可以諗諗....係sport區果邊,出理凸-,-凸既icon,應該都有唔少人好似版主咁誤會你,覺得你係帶有粗俗之意,加上果邊人流比依度多,未成年的會員亦有好多,版主們都係唔想有d咩較為不良既影響姐.....

如果你企係版主果邊睇,可能會唔同睇法.....

at last,我都係想帶出,版主唔會針對任何一會員的,佢講出佢既道理,結果你唔順意,作出頂撞,版主就順理成章咁同你不斷頂撞,講理頂撞,講理,頂撞,講理........

咁咪無止境落去..........

清揚,希望你可以認真睇睇以上既一段文字,再諗諗係咪真係需要為難版主呢?無人話版主會全對既不過希望會員可以退一步或忍耐一下啦

(打到手都累)
變成咁
真陰公
清揚,認真諗諗啊

我唔係亂吹嫁

今日你唔理解,就聽日同你繼續佛計,聽日唔得就後日.....總有一日你會明嫁!!!!

之後我再同ab佬&老豆果d傾

清揚做個明智決擇啊
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-5-5 12:26 AM:
清揚,認真諗諗啊
...
我好佩服你呢 ~~ 支持支持!!!  又比我響26FUN認識一個值得尊敬既人~

不過我都沒咩POWER喇。 sleep ~
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-5 12:32 AM:

我好佩服你呢 ~~ 支持支持!!!  又比我響26FUN認識一個值得尊敬既人~

不過我都沒咩POWER喇。 sleep ~
我真係唔想版主版友搞到咁囉.....
我覺得仲有得救ga.....so要揭盡所能
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-5-5 12:34 AM:

我真係唔想版主版友搞到咁囉.....
我覺得仲有得救ga.....so要揭盡所能
希望你既努力吾會白費﹐哎得返個衰佬返番SPORTS都OK喇。

我要走喇~ 88
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。