<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan~ at 2005-5-10 11:03 PM:

ok bor,

有機wor...............
佢點我點, 呢樣真係好難feel wo
我去過2次, 次次都話唔記得我 , 但過左陣又認得wo
我淨係覺得佢好冇記性姐(同我講過d 野 , 都唔記得:cool
Originally posted by 古文 at 2005-5-10 11:05 PM:

一個很普通的人

個女仔丫..... 高我估165 左右掛 , 其他估唔到lu
性格呢 ?
唔同類型既女仔要用唔同方法架啵
Originally posted by rym82 at 2005-5-10 11:09 PM:

性格呢 ?
唔同類型既女仔要用唔同方法架啵
但係sell屎 呢d 好難睇得出性格wo
佢係度同你sell野, 態度實好架=.=
態度好唔好, 同性格係兩回事黎既...
不過當然佢可能作狀...俾另一面你睇啦

但我諗性格呢方面都估到 d
開朗 / 斯文 / 貪玩 . .... 之如此類
Originally posted by rym82 at 2005-5-10 11:22 PM:
態度好唔好, 同性格係兩回事黎既...
不過當然佢可能作狀...俾另一面你睇啦

但我諗性格呢方面都估到 d
開朗 / 斯文 / 貪玩 . .... 之如此類
開朗掛
首先呢,甜頭嘅意思係要笠對方高帽,例如:
你買衫,要話你唔知點襯先好睇,而佢係"專業人士",唔pro都唔會揾佢睇鋪啦咁........佢會覺得你好欣賞、專重佢,咁第一步已有好感,切忌多多意見,欲擒先縱就係咁解;識女仔要親切行頭、友善第二,玩性格唔係唔得,但係要摸清對手先可以,否則撞板機會好大~!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-10 11:29 PM:
首先呢,甜頭嘅意思係要笠對方高帽,...
BOYDWAN 兄 果然高 ...
Originally posted by rym82 at 2005-5-10 11:35 PM:

BOYDWAN 兄 果然高 ...
小小意見啫,咪笑我啦..........
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-10 11:29 PM:
首先呢,甜頭嘅意思係要笠對方高帽,...
我去左2次買衫 ,佢俾親我d 衫都唔係咁岩心水(因為果間野d 衫真係幾差下-_-)
我最後都係求其搵左幾件 同佢買ja(不過果幾件佢都有扲俾我睇,叫我試)
不如講下 有咩方法套佢料 問佢有冇男朋友/點可以再同佢更加熟d  
第一,你同佢傾過幾多次計先?第二,人哋叫咩名你知道未?你一定要繼續捧佢場先得,當幫襯多幾次,其實可以問佢: "其實我真係唔知好唔好睇,有d 人話唔得咯,但係唔知點解我真係好相信你嘅眼光,呢種感覺解釋唔到,問心你覺得咁著好唔好睇呀?你話我知吖,你話得就得咖啦~" 當一個男人咁講,個女sale已經知你係因為佢而入嚟買衫同想同佢做朋友,不過就變得唔會抗拒咯,因為你表現得大方,女仔好感又會大d;至於有冇男朋友,又如何?呢個世界無不落城牆嘅!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。