<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-5 16:27:

不如就買晒我對面丫
頂!!啱啱出完我個post至見到你呢一個!!就算係都唔會買哂你對面啦!!
我覺得你開始有反彈

不過我守規則,我唔改!!!!

[ Last edited by ronja on 2007-8-5 at 04:33 PM ]
locklock同ronja兩位冷靜D先!

可唔可以搵人話我知因咩事嘈?
我想知得清楚小小!

P.S.放心!我會保持客觀,會作出公正既報告!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-5 16:41:
locklock同ronja...
你去#2291開始睇就知道!
其實好少事,係落注時間問題!
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-5 04:48 PM:

你去#2291開始睇就知道!
其實好少事,係落注時間問題!
得啦睇完,大概都知道發生緊咩事。
小事黎,我處理都可以。
Originally posted by 自由神 at 2007-8-5 16:55:

得啦睇完,大概都知道發生緊咩事。
小事黎,我處理都可以。
你諗住點先,不了了之算啦
會員locklock於8月加入本遊戲
層5次下注分別為#2291 #2307 #2333 #2351 #2379
當中5次均有於出post後作出更改
改post本應為此論壇會員之基本權利,但礙於此post#1所列明遊戲規則之第5條
5.   一經出post不得更改, 否則當棄權; 但可以另外再買 (仲有"分"的話..即係補飛)
當中提及一經出post不得更改,否則當棄權論
小弟建議:
跟據有關規定所列明,會員locklock之5次下注均應視為無效下注
理應將會以5000分之底分重新參與本遊戲

會員ronja本著提醒新加入會員之本意,以維持遊戲之公平
本應加以獎勵,但由於層以“文盲”及“井底之蛙”這等無禮詞語稱呼會員locklock
雖然本意良好,但出言實為不當及無禮
會員locklock亦於#2386 出言攻擊其它會員
兩位會員均有犯錯,需要接受合理之懲罰。

現在希望兩位會員先冷靜,等待此版之版主作出公平的處理。

[ Last edited by 自由神 on 2007-8-5 at 05:23 PM ]
波膽過關3x4 每注20分
星期日2場 1:0@6.5賠2:1@8賠
星期日8場 0:1@5.1賠1:2@11賠
星期日14場 0:1@7.5賠1:2@8賠
總下注400分

半全場過關4x5 每注20分
星期日2場 和主@4.4賠
星期日5場 和和@4.5賠
星期日8場 和客@4賠
星期日14場 和客@4.7賠
總下注100分

些路迪@1.20 x 漢堡@1.25 = 1.50 x $1000
今次就唔該晒勇勇~~

中國 主勝(1.6) @200
曼聯 [0] 讓球客勝(1.91) @500
國奧岩岩開波..應該趕得切

再加~~

曼聯客勝 (2.55) x 里昂 主勝(1.33)
2串3 @100

全日投注岩岩好1000
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。