<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-5 10:53 PM:

開league第一場波買唔過啦
起碼打左1/3先正路
早知我買讓+1
戰漬嚇到我唔敢買
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
馬會班友
些路迪 對 基爾馬諾克都出左
中國 對 北韓都未出

中國 對 北韓  05/08/2007 0 : 0 - -  
  些路迪 對 基爾馬諾克  05/08/2007 0 : 0 0 : 0
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by 自由神 at 2007-8-5 05:22 PM:
會員locklock於8月加入本遊戲
層5次...
你咁講咪即係話真係有分身存在!但有人死都唔認!
過個梁X偉,即係R先生! 
謝謝自由人幫我找出真凶! 
過條友係咁係SPORT和球財版用分身粗字輪姦本人!十分可恥!
我都係剛回家,曼老聯又和了,真係鬼整!又係十二碼棒盃!
其實我咁生氣,係想找人幫我找出真凶,自由人真係我再生父母!

其實我改都係為了多D分析,比多個借口自己輸舖金!

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-6 at 12:32 AM ]
里昂 對 歐塞爾
主客和
和3.95
請PM我

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
里昂[-1] 對 歐塞爾[+1]         和 3.05  
富明尼斯 對 彭美拉斯           和 3.20
新英倫革命 對 華盛頓聯隊     和 3.30
3 × 3 $100  =$300
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-5 03:15 PM:
過關4X5  每注100分 <<<斷
星期日2場 主(-1)和波@3.5賠 <<<斷
星期日5場 和波@2.95賠 <<<中
星期日8場 主(+1)和波@3.45賠 <<<斷
星期日14場 客勝@1.9賠 <<<斷
總下注500分

波膽過關3x4 每注20分  <<<斷
星期日2場 1:[email protected]賠2:1@8賠 <<<斷
星期日8場 0:[email protected]賠1:2@11賠 <<<斷
星期日14場 0:[email protected]賠1:2@8賠 <<<斷
總下注400分

半全場過關4x5 每注20分 <<<斷
星期日2場 和主@4.4賠 <<<斷
星期日5場 和和@4.5賠 <<<中
星期日8場 和客@4賠 <<<斷
星期日14場 和客@4.7賠 <<<斷
總下注100分
勇勇哥,我跟定你了!你真係精準無比!
其實買得多斷得多,最理想2x3,3x4已經係恩典!

[ Last edited by locklock on 2007-8-6 at 04:12 AM ]
帕拉拿 對 保地花高          大 1.60
華斯高 對 費古倫斯          主 1.62
FC多倫多 對 洛杉磯銀河    大 1.90
3 × 1 $500
如果你地覺得場波可以讓多d(即係唔夠熱), 你地會選擇唔買定買(+1)?
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-6 12:32 PM:
如果你地覺得場波可以讓多d(即係唔夠熱), 你地會選擇唔買定買(+1)?
其實邊有話熱唔熱架!最緊要係近積往積信唔信得過,
再加上到底有無連輸或連贏,因為連贏三場通常都會停,
而有D球隊就唔會有連輸,咁你走去搏佢連輸咪好笨囉!

依你咁講,唔係賠率問題,係心理問題,既然有懷疑,
一係找出答案,可能傷停甚多,可能賽程頻密,
如果找不出,就不如不買也把,可能會中招。

大多所為熱,就可以打個比。
昨晚些路迪都好鬼死熱,但點解會和?因為傷停問題嚴重。
里昂就穩開勝盤,-1都中佐,咁你話兩場有乜分別啦?
好似中國隊咁,結局贏和輸各一,咁點解昨晚會咁熱?
只要你睇過日本仔過場,你就唔會要中國隊啦!
要對家北韓,先決條件,係你要尅服叛國情緒!

我會選擇唔買,+1好鬼,-1和更鬼,-1又唔到位,
取時扒街唔之幾盞鬼!

正正經經買主客和,最理想就係買讓球平手或平半,
過關斷一半都有得執!

其實,要提高賭勝率,唯一方法,忘情棄愛,
只買大小,50/50,紿終比開三範來得更易!

[ Last edited by locklock on 2007-8-6 at 12:55 PM ]
AIK蘇納[-1] 對 布洛馬波卡納[+1]  主 2.45
貝豪森 對 拜仁慕尼黑  客 1.15
2x1
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。