<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mikeycwebb at 2007-5-29 23:56:
新手來的 大家好 我叫mikey
kakei 上次出post一事要還想跟你說聲對不起

看見樓上的
真係不錯喎
如果搞的話真係幾吸引=]
welcome welcome
mikey ,不知者不罪!不適當既貼要斬,相反,好貼就有分加!
得閒既入黎吹水,當呢度係一個大家庭得咖喇!
開開心心上黎玩下~您會發覺呢度幾有人情味咖

呢排比較忙,所以版友提出既建議未得閒睇住
如果有人可以話我聽啲細節就好喇

Originally posted by kakeidevil at 2007-5-30 10:00 AM:

welcome welcome
mi...
哈哈 我都feel到呢度好有人情味
所以我好鐘意呢度呀
成日都流連添呀而家=]
我一定會多d留意呢度的大小事宜架啦=p
多d留好言架啦=]=]

p.s.不過我都係岩岩先知道原來呢度有地方可以任意吹廢水

[ Last edited by mikeycwebb on 2007-5-31 at 11:11 AM ]
Well, exam is nearby...
so everyone, pls study hard for your exam,
Cheers,
Bright
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
原來 呢到可以吹水。多謝 頑童Edgar Davids 提供。

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2190700

mark 個 位 先。

靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-14 00:25:
原來 呢到可以吹水。多謝 頑...
aiiiiiii
finally you know here.......

We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
7)某些討論、專區,都必需經過板主的決定才可進行。
如Fans Club專區,有獎遊戲,或者一些長久會浮面或置頂的帖,由於關乎到板中資源與及對其他討論主題有影響性,因此受此限制。
就以一般專區為例,本版要求版友先到共進區告之板主,再開投票帖看看其他板友是否同意(一般贊成票先到30者為成功申請;不贊成票先到30者為失敗)。
新人黎玩...sorry冇睇清楚版規..

副版主kakeidevil話: 去完aio玩野就黎呢度呀?

回應返...唔係存心搞搞震..亦冇諗住玩野...
不過的確自己大意犯左版規...sorry講返聲唔好意思..

麻煩版主得閒幫幫手刪左個帖去可以嗎?
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2207409

......唔該哂

另外有個不情之請..
見有幾個球會專帖傾得幾過癮.....所以先想開個車仔專帖.....
我睇波最多就係英超,最愛車仔,不過唔憎其他球隊
請問版主們..可唔可以申請開返個專帖??

再search下舊帖...發覺有d【車路士專區名命投票】...
但係搵唔到有專區帖....即係投票唔通過?

[ Last edited by autod on 2007-6-21 at 04:32 PM ]
Originally posted by autod at 21-6-2007 16:07:

新人黎玩...sorry冇睇清楚版規..
...
回應返你既問題.......
第一, 我見你都唔係搞事既人,只係一時疏忽遮, 人誰無過呢 ?
        只要肯改, 下次依足規矩做野咪冇問題囉
        邊個人一生出黎就識做會員至得咖 只要為 EF 好我實支持你咖~~

第二, 你冇估錯. 以前好似真係有個車仔專區, 開帖者好似係 cfccfc 兄
        應該無記錯既....不過後來唔知點解冇左.....
        呢層要 KaKei 同 Bright 版主先答到你~~
        不過只要通傳一聲, 開咩球隊專區應該冇咩問題既~
        咁當然, 你要定期 update 新聞, 球隊資料等等啦...而且冇理由開費倫巴治專區要人睇土耳其文啩

至於反對方面, 如果我反對曼聯, 咁係咪個茶餐廳接得吖?
        唔係家嘛....每個人總有自己鍾意同唔鍾意既球隊, 點解要干涉人呢?
        所以開車仔專區應該可以既, 只要你搞得好好睇睇既話.

第三, 比啲資料你, 等你搞時有問題都可以有人幫你
        EF車仔 fans 約莫名單: 自由神, Edgar Davids, cfccfc

加油呀!整好D呀!!
KaKei, 我除褲後想開兩個區,
一個係紐卡素喜鵲會, 一個係先前提及既短片貼貼區~

我未開過, 請問有咩程序?
有咩資料要放入喜鵲會? 又有咩需要做?
短片貼貼區有咩限制, 有咩做得, 有咩唔做得, 版友貼唔貼得?

請解答~~~

PS: 基本上我除左想開區外, 都想做個 sample 比會員睇~~~
     唔係我實 directly MSN 問慳返 d 時間~~
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 06:49 PM:

回應返你既問題.......
第一, ...
車仔專區-史丹福橋(Stamford Bridge)大集結

不過而家就真係冇左
去左邊就唔知lu
個post講緊都好耐歷史喇..05年度喇
應該就係同GNAT更衣室(前度兵工廠專區) 等等同期

係搞就搞個好好睇睇既,,睇怕DUFF你都要幫手做多d野喇
Originally posted by eqhigh at 21-6-2007 19:17:

車仔專區-史丹福橋(Stamford Br...
我已經要搞兩個區喇......再搞我死咖喇.....
不如叫自由神哩.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。