<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightman at 2005-09-30 12:07 AM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=105576&fpage=1

我就黎忍佢唔住...
I already read the topic,keep cool lah,everybody have their own view,Right ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
呢個只不過係討論區, 大家各自發表意見, 但係佢句句腰心腰肺...變左問答大會....
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2005-09-30 12:11 AM:
呢個只不過係討論區, 大家各自發表意見, 但係佢句句腰心腰肺...變左問答大會....
Just leave him alone !
You Will Never Walk Alone.
Originally posted by brightman at 2006-2-26 12:07 AM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=105576&fpage=1

我就黎忍佢唔住...
個個講到鬼咁大篇
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-09-30 12:18 AM:

個個講到鬼咁大篇
HA HA HA !
Originally posted by brightman at 2006-2-26 00:07:

我就黎忍佢唔住...
算喇~係呢區有好多人係好有偏見但扮哂中肯o架~
你同佢討論係無意思o架(我覺得)~
重之除佢自己外~所有人講o既都係錯o既~
你都係放手喇~
要講~佢同你講一世都得~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-26 12:20 AM:

算喇~係呢區有好多人...
一早咁諗....
所以我都費事出聲

以前就會既
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-09-30 12:21 AM:

一早咁諗....
所以我都費事出聲

以前就會既
NOW MATURE ALREADY HAH !
T HE REDS ALL THE WAY !!!
Originally posted by VictorTan at 2006-2-26 00:14:

Just leave him alone !
You Will Never Walk Alone.
哈~哈~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-26 12:20 AM:

算喇~係呢區有好多人...
唔拗lu, 我不嬲唔想同人拗...但係比人係咁質疑..新聞都話係playmaker, 佢話係翼鋒, 吹啤~~~
一剎那的幸福足以回味一生

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。