<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by rym82 at 2005-5-11 01:05 PM:

講真.... 我都知道俗語有云 <<...
"令我信心有點動搖....."

我都試過信心動搖~~

俾d 時間自己復原啦
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-11 06:32 AM:

上左大陸做野, 飲到醉醉地, 依家...
hamsubboy兄真不愧為我知己,真知我心意~好耐無見啦brother,你幾好嘛~
Originally posted by rym82 at 2005-5-11 01:05 PM:

講真.... 我都知道俗語有云 <<...
坦白講,做人最緊要有信念,感情事最緊要自己handle得好;1拖1又好,1拖9都好,都唔係問題,純粹睇自己係咪真心、有無盡本份先,若然"呃嘢食"就唔好咯,男女双方都要清楚對方所需先~!
至於對方有男友真係唔係問題喎,你去同人做friend咋嘛,光明正大咖,相處耐咗可能對方覺得你好d會主動同你一齊呢~又或者大家都根本唔match~但都要close咗先得咖嘛!friend 咗先,其他嘢到時再算啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-11 11:22 PM:

hamsubboy兄真不愧為我知己,真知我心意~好耐無見啦brother,你幾好嘛~
心情好差! 亞C話對我無 feel......, 抗絕了我, 昨晚只係想同亞A起屋企飲酒訴苦, 點知亞A又同男朋友分左手, 跟住亞A昨晚同我講, 佢前日飲醉同我講話, 原來佢一直鍾意我係真, 唔係酒話, 但係佢知我有女朋友所以無同我講, 而我因為有女朋友所以一直無表示............
(仲有一樣我覺得自己我不知所謂, 我昨晚無同A發生關係並唔係我係君子, 而係我昨晚太醉, feel 到自己唔得, 我又唔知A會唔會願意同我吹起佢........... 總之我極度不知所謂)

依家想一想, 鍾意亞A既氣已經過左, 其實我鍾意C (因為可能4年朋友, 慢慢產生愛意) 但她抗絕了我. 最慘係我想同我女朋友講分手, 但係呢三年幾以來佢對我太好............

總之好亂................ 我好想有一日, 亞C同我講佢想同我一起.

唔知係唔係報應...........

報應的原因1) 以前傷害左好多女仔, 識幾日唔夠就氹人上牀, 個個當正我係男朋友, 點知我轉個頭去溝第二個上牀
報應的原因2) 我依家女朋友B對我禁好, 但係我仲出去溝女, 點知用左好多感情起C到, 依家C話對我無 feel......, 抗絕了我.

講完舒服好多!!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-11 11:35 PM:

坦白講,做人最緊要有信念,...
BOYDWAN兄對!
機會唔係時時有, 可能佢又同男朋友企起分手邊緣........ 而且你衰左無壞.
你睇見我三十三歲人(就黎), 老婆又未娶, 愛我既我唔珍惜, 我愛既唔愛我........ 如果當年我有開口, 可能今日已經結左婚.........
鍾意人無錯嫁, 除非個女仔同你講佢有男朋友唔會接受你, 否則一定要試!!
"後悔"呢兩個字好多人成日講, 希望你成功與否, 都唔好後悔.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-12 01:29 AM:

BOYDWAN兄對!
機會唔係時時有, ...
"鍾意人無錯嫁, 除非個女仔同你講佢有男朋友唔會接受你, 否則一定要試!!
"後悔"呢兩個字好多人成日講, 希望你成功與否, 都唔好後悔."

好多謝你依句話,

令我睇通唔少野
睇到 BOYDWAN兄 同 hamsubboy兄 你地既說話, 你地既遭遇
我諗都係對感情認真 d
我都希望你地搵到個岩既, 然後收山
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-11 11:35 PM:
坦白講,做人最緊要有信念,感情事最緊要自己handle得好;1拖1又好,1拖9都好,都唔係問題,純粹睇自己係咪真心、有無盡本份先,若然"呃嘢食"就唔好咯,男女双方都要清楚對方所需先~!
至於對方有男友真係唔係問題喎,你去同人做friend咋嘛,光明正大咖,相處耐咗可能對方覺得你好d會主動同你一齊呢~又或者大家都根本唔match~但都要close咗先得咖嘛!friend 咗先,其他嘢到時再算啦~!
咁我又無呃野食咁衰 .......雖然有咁諗過....不過無做到
我都知....做 friend 先呢個道理....等我遲 d 搞掂埋自己 d 野先搵食
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-9 08:48 PM:

NONONONONO~點會呢,我要收集一下...
Hi Boydwan,

Still waiting for ur info~~~

Br, Vic
Originally posted by o_o1928 at 2005-5-12 09:56 PM:

Hi Boydwan,

Still waiting for ur info~~~

Br, Vic
sorry brother~busy in this few days,the answer will be post on sunday,ok?
(terribly sorry for waiting~~~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。