<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-16 14:12:
        [size=...
名燈一出,誰與爭峰!!

(好彩你買嗰幾塲我唔諗住買!)
Originally posted by ronja at 2007-8-16 14:20:

名燈一出,誰與爭峰!!

(好彩你買嗰幾塲我唔諗住買!)
我琴晚都係差1場炸
新特蘭90分鐘入波追和
如果唔係我就會上前幾名
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-16 14:26:

我琴晚都係差1場炸:...
我咪又係斷一關阿積士,離哂譜...12碼都唔入
今日投注:

主客和3串1

星期四1    客勝   1.35倍
星期四4    主勝   1.22倍
星期四13   客勝   1.95倍

1.35 x 1.22 x 1.95 x 930 = 2,986.80
thx chris and mhkk
chris同kakei中完之後開始輸番
我少少咁加, 你地多多咁扣
Originally posted by ronja at 2007-8-16 14:47:

我咪又係斷一關阿積士,離哂譜...12碼都唔入
我有條飛都有買阿積士過關!都諗唔明,點解佢地會主場輸波!
其實我有一個問題!我可唔可以用後日D分架!
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-16 03:55 PM:

我有條飛都有買阿積士過關!都諗唔明,點解佢地會主場輸波!
隊長岩岩走左, 我都唔敢估ajax, 始終對隊波都有d影響

尋晚咁多場, 出名o既只係對liverpool同sevilla有信心 (liverpool跌到1.75都有d驚)

後日d分, 你咪用囉
我都唔知你用左邊幾日d quota, 你自己自律咪得囉
有冇咁多心水呀? 冇就唔好乜都估喇, 因住...
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-16 16:07:

隊長岩岩走左, 我都唔敢估ajax, 始...
我就係見利記由1.9賠趺到1.75賠,我先有信心下注利記
點知29場唔生性!斷一場全部輸晒!
~~~I WILL BACK~~~
星期四1    客勝   1.35倍
星期四4    主勝   1.22倍
星期四15   讓球主勝  1.60
星期四16   主勝  2.35
4x1
玩下野先
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。