<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-11 01:47:

攞黎換費蘭度托利斯算啦
R9去馬體會?~我諗佢寧願收山都唔會去~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-11 01:55 AM:

R9去馬體會?~我諗佢寧願收山都唔會去~~~~
咁又係.......
摺吧啦
要sleep喇~

bye bye~ab仔 & night~~~~
拜拜~
摺吧啦
[News]施 素 高 傷 勢 急 速 好 轉

source:macauslot

利 物 浦 領 隊 R.賓 尼 迪 斯 表 示 施 素 高 將 會 在 近 2至 3個 星 期 後 復 出 。

歐 冠 盃 十 六 強 的 首 回 合 賽 事 中 ,施 素 高 不 幸 被 賓 菲 加 的 球 員 踢 中 面 部 以 致 眼 睛 受 傷 。

R.賓 尼 迪 斯 表 示 :「 他 已 經 可 以 開 始 活 動 及 接 觸 皮 球 ,這 令 我 感 到 詫 異 ,我 希 望 他 真 的 能 在 2至 3星 期 後 康 服 。 」

當 時 施 素 高 被 賓 菲 加 球 員 踢 中 頭 部 後 ,曾 經 擔 心 他 的 職 業 生 涯 會 就 此 結 束 ,雖 然 他 曾 經 出 現 視 力 模 糊 與 頭 痛 ,但 他 的 眼 睛 並 沒 有 接 受 手 術 。

變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-3-11 09:16 PM:
[News]施 素 高 傷 勢 急 ...
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-11 09:30 PM:

好掛住佢
變成咁
真陰公
放心~好快會出返黎
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-11 10:51 PM:
放心~好快會出返黎
中場要佢掃啊掃
變成咁
真陰公
掃晒d波走
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。