<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-15 05:22 PM:

哈~哈~,小弟都知有好多朋友...
真係好心急呀, BOYDWAN 兄 !!!

呢3個地方係咪17,8歲 既女多?
Originally posted by ianiankuan at 2005-5-15 18:13:

真係好心急呀, BOYDWAN 兄 !!!

呢3個地方係咪17,8歲 既女多?
出得黎玩樣靚身材正又啱自己咪得law,理人地幾歲做乜ㄚ
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
oh~~~thx!!!
一定唔會枉費你ge心機
我而家就出動~!!
Originally posted by lookityourself at 2005-4-17 10:05 PM:
其實如果係第一次出撀,但係見到條女應該講d 咩做d 咩ar??
好簡單....你到定我到...xddd
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-15 05:22 PM:

Hi Boydwan,

Big tks, wl check this out one by one clearly!!

Cheers, Vic

) 尖沙咀寶勒巷 "M1" pub (近馬會,落樓梯。記住: *唔係*"M1 life"。d 女多到不得了,仲要妹多,極易識到!識女仔好去處~ (小弟親身視察過,唔雜!)消費好平,$198-hkd 半打啤酒!
HAMSUBBOY 意見: OK! 可以去!

2) 旺角太平道 "party bar"。上樓鋪,裝修ok,後生男女多,d拳手幾得(有兩個仲好嗲添~攪到我無望其他女仔);消費都係兩嚿水左右。
HAMSUBBOY 意見: 我去過幾次! 好似雜左D! 對於剛剛出黎浦既兄弟, 適合用黎學點樣同人傾偈, 溝女就難D,

3) 銅鑼灣time square 後面近"元祿" 有3間拍埋一齊嘅bar(只此3間,但係名我唔記咗,sorry~,不過放心,見到"元祿"就實見到!),係清吧格局,唔太嘈;有好多ABC妹妹仔同妹飲嘢咖,消費亦都係兩嚿水左右。
HAMSUBBOY 意見: OK! 呢幾間野好耐歷史, 我以前好鍾意同d新相識既女仔去, 因為幾寧靜, 氣氛幾好, 傾下計唔錯......., 因為呢幾間野都係細細間, 如果想識女仔, 準備多少少錢, 請人飲杯酒容易d交往

BOYDWAN兄既介紹其實唔錯, 適合d剛剛出黎浦既兄弟, 因為 1) 同 2) 都係劈酒既地方, 但係2) 比較雜, d剛剛出黎浦既兄弟可以選擇邊類型既場arm自己. 3) 比較斯文, 要識女仔就唔好"爛仔look".

我17號晚11點幾由泰國返香港落機, 撞倒陳敏之.......... 幾高幾正.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
hamsubboy兄,好耐無同你"對咀"咯,你幾好嗎?多謝你捧小弟場先!^^ 有你引證相信其他朋友都會更有信心去試吓嘞~
(話分兩頭,最近"性板"越嚟越烏煙瘴氣,我都少咗入嚟,頂多入吓呢個topic睇吓有無朋友要幫手,得閒都去"吹水板"同"戀愛起義"好過..........=_=")

*喂,brother有無艷遇先?從實招來~~~~~~!^o^" (逼供~)
艷遇?????大把la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-19 09:09 AM:
hamsubboy兄,好耐無同你"對咀&q...
BOYDWAN 兄~ 得閒既話可唔可以解答我 #267 既問題~?  THX SO MUCH!

同埋你多D上黎啦~唔好因為烏煙瘴氣而唔上黎呀~~ 好多兄弟都會掛住你GA~
清揚兄,hello~~~!傷勢進展成點呀?^^~

ian,有你哋呢班朋友,我會識做咖啦~^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。