<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by chong2002 at 2008-1-29 08:49 PM:

唔論真假先
我個人覺得今次係一...
d相睇左咪算
仲要咁樣出口傷人
有咩好處
Originally posted by 艾力克 at 2008-1-29 08:36 PM:

其實個個都好慘
g - 好出名, 今次真係名譽掃地
b - 就黎結婚, 影響深遠
c - 結左婚, 仲大件事

其實有依d野發生一d都唔奇, 但個個都知就好嚴重喇
bobo就黎結婚咩????
Originally posted by 艾力克 at 2008-1-29 20:46:

我覺得佢會care人地o既感受多過自己o既面子
不過拉姑就...
好難講,呢d 野好難有答案~
始終當事人感受自己先知.......
拉姑?斬人都似~
Originally posted by e_e at 2008-1-29 20:52:

最新果張喎~
第二張PG 黎咖~
Originally posted by kinz at 2008-1-29 08:48 PM:

見怪不怪 ......d cd-rom次次一出口就只識傷人
cd-rom往往都係跟大隊鬧人
一有人鬧就鬧到盡
duff, have you finished yet???
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-29 08:53 PM:

第二張PG 黎咖~
如果你地果張係叫e.jpg既話
用Media Player Classic 有bg sound
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by SCM at 2008-1-29 08:52 PM:

d相睇左咪算
仲要咁樣出口傷人
有咩好處
依d 人無口德無法...
世界上一樣米養百樣人
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 艾力克 at 29-1-2008 20:36:

其實個個都好慘
g - 好出名, 今次真係名譽掃地
b - 就黎結婚, 影響深遠
c - 結左婚, 仲大件事

其實有依d野發生一d都唔奇, 但個個都知就好嚴重喇
Leiva - nurtured by those damn fukin' news, will not be easily recover....
N - Sigh... Difficult to be together again, However "Ho C Doh Moh" ....
V - Normally I believe she would leave E after this, see whether how E replies to her....

Public - No gain no loss, simply enlarge the natural quality of human --- curious...
Mdeia - Income gain but reputation loss more.....

In a nutshell, loss > gain......
Originally posted by chong2002 at 2008-1-29 20:54:

如果你地果張係叫e.jpg既話
用Media Player Classic 有bg sound
係咪咖?
咪老點喎~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。