<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-18 03:42 AM:

佢唔怕~我怕~~~~
賓總可能會出摩仔拍科拿~因為對富咸都打得唔錯,好過高治拍其他人= =""""
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-18 03:47:

賓總可能會出摩仔拍科拿~因為對富咸都打得唔錯,好過高治拍其他人= =""""
其實睇對乜球隊喇~高治始終冇speed~有時好難用佢~~

sleep喇~bye~~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-3-18 at 04:02 AM ]
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-18 03:58 AM:

其實睇對乜球隊喇~高治始終冇speed~有時好難用佢~~

sleep喇~bye~~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-3-18 at 04:02 AM ]
d波一定要比到好準高治先可以頂入同埋攞得好穩..........= ="
摺吧啦
出科拿啦, 科拿除左係前面等機會外都會成日番後cool 波放波, 令到進攻立體好多
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by wer at 2006-3-16 04:34 PM:
3月 16日 星期四 10:54 更新
英超-報...
天大喜訊, 咁樣球隊可以專心為下季作出部署

Originally posted by night at 2006-3-18 03:13 AM:

cc會唔會怕怕ga

你個張owen 好baby face 下

Originally posted by night at 2006-3-18 02:26 AM:

係作客紐記同布力般難踢少少姐
紐記應該會留力對周中足總盃8強車仔場比賽, 所以都係樂觀既

Originally posted by brightman at 2006-3-18 07:12 PM:

你個張owen 好baby face 下
係咩
變成咁
真陰公
Originally posted by brightman at 2006-3-18 19:21:

紐記應該會留力對周中足總盃8強車仔場比賽, 所以都係樂觀既
對乜球隊都唔緊要~最緊要係自己踢得好~
就算對AC米蘭落後3球都可以反勝~有乜好驚~~

利物浦~努力呀~永遠支持你~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-18 11:31 PM:

對乜球隊都唔緊要~最緊要係自己踢...
岩聽到
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。