<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by e_e at 2008-1-30 12:12 PM:

咪屈我呀
你條仆街玩我池

[ Last edited by BarristerSpring on 2008-1-30 at 12:22 PM ]
「阿嬌連環照」再現網上

【明報專訊】繼周日網上流出一張貌似女藝人鍾欣桐    (阿嬌    )的裸照後,本周一網上又出現貌似陳冠希    和另一息影緋聞女星的口交照,誰知網上論壇區昨天(周二)出現更多貌似阿嬌的上連環照,以及兩張貌似張芝女子的裸照。由於部分照片連環拍成,光暗、背景均有合之處,令「移花接木」的難度大增。知名攝影講師馮漢紀看過有關照片後,認為是合成照片的可能不大。

自日前網上廣泛流傳貌似陳冠希與貌似鍾欣桐及另一女星的上照,昨日下午本港一個著名網上討論區突然流出一張貌似張芝的照片,照片中的女子衣衫不整。照片中人右手戴上的手鐲,與張芝平日出席公開場合時所戴的卡地亞    手鐲甚為相似。相中人左手尾指戴上鑽戒,亦與張芝左手尾指常戴戒指的習慣相符。至昨晚稍後時間,網上又出現另一張貌似張芝的直立裸照,相中人臀部有紋身,與張芝的紋身類似。

昨午近4時,該著名網上討論區突然有人轉載一個新聞組討論,流出一連多張貌似陳冠希及鍾欣桐的上照連環圖。連環圖與首張流出貌似陳、鍾二人上照,背景、光暗有甚多合地方,不排除是同一批照片。另外,連環圖以多個角度,包括廣角及特寫鏡頭拍攝,更有網友懷疑照片是攝錄機或手機拍攝的短片輯錄而成。由於照片主角動作連貫、表情不一,加上光暗背景一致,令「移花接木」的難度頓時大大提高。

專家﹕光暗背景合 難移花接木

著名攝影講師馮漢紀解釋,要分析相片是否合成的假照片,主要可藉觀察已經放大相片的光源、色調、解像度等,因為若相片屬「移花接木」,兩張合成用的相片,參數不太可能完全一致,另外重要的接駁位(如頭頸)亦可能不夠順滑,導致露出破綻。他看過記者所提供的照片後,看不出相片有合成的痕。

有網友則指出,最新一套5張貌似鍾欣桐女子與貌似陳冠希男子的上連環照,女主角表情、姿勢均有異,無論是網友還是攝影講師馮漢紀,均認為5張相均屬人工合成的可能極微,估計是真的相片。不過,5幅相的解像度均極低,僅得320X240像素,不似是相機拍下,有網友估計是來自攝錄得來的片段。

裝機偷影留低做戰利品呀~~~~
Originally posted by kakeidevil at 2008-1-30 12:23 PM:
「阿嬌連環照...

Originally posted by d228216 at 2008-1-30 12:20 PM:

你條仆街玩我池
1,睇唔明 ...
2,果個都唔係我 ...
Originally posted by kakeidevil at 2008-1-30 12:23 PM:
「阿嬌連環照...
msn比我呀 , 唔該~~
http://appledaily.atnext.com/tem ... amp;art_id=10700634
蘋果d相都登得幾大膽
cut左重要部位都知係乜啦

陳冠a 香港地改版 "擘開脾"

原曲"香港地
新曲"擘開脾"
填詞:不曾硬膠

呢首歌 送俾睇緊既你 唔理張相係咩角度 姿勢有幾難
你都會KEEP礂痡i相 之前有 而家係 將來都係

其實奶西最好味 舌尖刻骨銘記
由自已 影老死 擘大呢雙脾

冠RAP:對於相片流出我話只有一個同感 係邊條諗 樣
UPLOAD去各階層 相內有我既床 有我老婆 有我在旁
我認我淫賤 但係影埋都唔夠一碟
屋企張床 BOBO口旁 中間有同一條膀胱
周邊擺設 夾埋就係地呢一間睡房
呀嬌話奶得好爽 柏G要貼埋大床
換個姿勢 都係訓係我地呢一間睡房

影過乜野角度我碌野 仍屹立不倒
BOBO姐吞棍來影相 口技依舊大路
飛機場唔想影 影左西毛好似倒錯模
你話我冇撚用 但係果個GAP仍然係度
影下窿 盡人事 舉高D 高清D
邊個攪掂要食碗面攪到我流出市面
呢鑊仆到谷底 仆街仔仍然係仆街仔
比人插到失魂 我頭暈仍然係會頭暈
Repeat *

網民Repeat *
#陳X希邊有得避 阿嬌羞家到尾 陳X希 CHEAP到死 幼嫩的JJ

大陸網民鄉音RAP:
雖然我一早起身 我來去上網 這裡的相片多多少少見過
那麼多的好康 來不及解說 只不過想去知道雞巴大了幾多
說羊生像黑社會 也只不過看你電腦藏著什麼 若覺得相片太多
我又能教怎麼 怎麼幫你 J左 大聲說 到底

怎麼才能知道短片有什麼 深呼吸把雞巴用力的吸啜吸出了空氣
要注意 陳生先向你雞雞 敬了個禮
三二一 就拍到妳親我雞雞 無論在做哪個事情
都固定 只能把你搞到你失去了生意 讓
你死在這裡 把前途徹底放棄
沒朋友在我身邊 壞心情在我懷裡
我知你不斷維持鎮定 願你也知道我在臭罵你

#陳X希邊有得避 阿嬌羞家到尾 陳X希 CHEAP到死 幼嫩的JJ

網民RAP

係得高登流芳百世 我敢講冇人會 某人又驚會屍橫片地
沙田有一塊福地 羊生會扯火來一鑊 要令你一敗塗地
某人已識得設身處地 搭飛機會選擇逃避
有人會認為 屋企既環境証據已集齊

影到張床有一撻西水 制服兩粒黑提 七百萬個老契
唔容易影埋一齊 向住同一個方向睇 一定會睇到大菩提
為做福網民 即刻要將人影低 為做福網民
可以影埋會吹蕭既人 奶黑鮑既人 唔表示你係冇做福網民

I Rap The PARK-CHI I Rap The Gillian
影粒的 影對脾
搵條利奶下自已
高登人至叻 恥笑某人條野細到死
仲要擘大人對脾 死仆街唔望你死
你冇訂企 遲早會整死自已

Originally posted by e_e at 2008-1-30 12:25:

1,睇唔明 ...
2,果個都唔係我 ...
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=173473&fpage=1

你比人歌頌緊......
Originally posted by BarristerSpring at 2008-1-30 12:20 PM:

[ Last edited by BarristerSpring on 2008-1-30 at 12:22 PM ]
嘩勁正~~~

話時話點解 pg 姐姐咁多張嘅………
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。