<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
入波快過打針............
變成咁
真陰公
咪係~
希比亞同高治入波???????

對完富咸之後前鋒好似識返入波咁
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-22 04:00 AM:
咪係~
希比亞同高治入波???????

對完富咸之後前鋒好似識返入波咁
咁就very gd喇
多謝富咸lu
變成咁
真陰公
高治再整多粒,贏緊3-0~
勁啊~高治係足總盃睇黎識入波喎

真係要多謝富咸呀
摺吧啦
摩連迪斯~4比0贏緊伯明翰,前鋒返晒黎喇~~~~~~~~~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-22 05:07 AM:
摩連迪斯~4比0贏緊伯明翰,前鋒返晒黎喇~~~~~~~~~
第4球組織靚
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-3-22 05:08 AM:

第4球組織靚
d前鋒終於返晒黎,不過施斯就........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-22 05:11 AM:

d前鋒終於返晒黎,不過施斯就........
未有得出姐
變成咁
真陰公
riise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-3-22 05:15 AM:

未有得出姐
不過佢成日好似好寸咁,唔鍾意佢
懷斯好野~~~~~~~~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。