<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 31/1/2008 01:16:
有冇人覺得夠....想停
一言驚醒夢中人呢句說話講得好啱~ 俾你叫醒咗~~~~

Originally posted by e_e at 2008-1-31 01:33 AM:

我都咁唸 ... bobo都慘 , 反而阿嬌唔太抵可憐
bobo 暫時得嗰一大張咁大把… 而且係好似第三者睇緊兩個人做啲咁嘅嘢﹐但係柏c 姐姐就連女人最私密個地方都俾人睇晒……

而且係逐步﹑逐步咁由少布﹑制服到真係見到………睇到最後一張我有一種四級嘅意淫感覺﹐係對住個鏡頭映住﹐係好似個個睇過佢呢啲相嘅人都係度集體侵犯緊佢咁…… 自己都覺得自己喺度冒犯緊佢…… 唔多舒服……反而越黎越難過

[ Last edited by trista_cheong on 2008-1-31 at 01:38 AM ]
Originally posted by 小强 at 2008-1-31 01:29:

肥佬前幾日被人放火....
乜都有可能呀小强,真係一個謎~
Originally posted by d228216 at 2008-1-31 01:33 AM:

順其自然啦.....諗吓有咩第ニd好玩, 梳導吓人流.....
玩ee
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-31 01:34 AM:

係呀..........真係唔再係探祕心態,係睇緊一場悲劇
講真 , 佢唔出其他(或者佢無) , 只出柏芝 , 咁真係對佢好大傷害 ...
我以前唔like佢 , 但之前都躉佢開心(生仔) , 唔想佢有事~~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-31 01:34 AM:

係呀..........真係唔再係探祕心態,係睇緊一場悲劇
長江7號就上映....

拜個早年: 恭喜發財
Originally posted by d228216 at 2008-1-31 01:33:

順其自然啦.....諗吓有咩第ニd好玩, 梳導吓人流.....
關心雪災係一件好好嘅提示,咁對大家良心都有交待~
Originally posted by d228216 at 31/1/2008 01:33:

aio 個D已經入左魔~ 到左遇神殺神o既地步............~~~

真係要搞搞新意思~~~~
Originally posted by 小强 at 2008-1-31 01:38:

長江7號就上映....

拜個早年: 恭喜發財
呢樣就要搵周星星資深粉絲d228216 傾喇~
Originally posted by kinz at 2008-1-31 01:37:

玩ee
又ban?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。