<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
1234567........我的tritri 在那裡
Originally posted by coolala2005 at 2008-2-2 12:47 AM:

講左我諗既野~ 不過我懶唔想打太多字~~~~
多謝晒!
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
Originally posted by mhkk at 2/2/2008 00:41:

升做版主
真係sorry喇!~ 無呢個功能喎!~~ 如果有我都自降做會員先啦~~
Originally posted by belibala at 2/2/2008 00:42:

驚你唔係好熟其他功能, 就試番+分功能先啦
你倆個......各加6分試下喇
Originally posted by oz2 at 2008-2-2 12:41 AM:

我有d唔認同,不過本人唔想變成罵...
這樣說吧 , 佢拍拖果陣可能以為bobo係個好純既女仔
即係話佢係同好純既女仔拍拖 ... e+這樣 , bobo唔係個好純既女仔
咁當然唔係佢拍拖既對像拉~~
又或者說 , 佢會覺佢比人呃左 , 等同女仔突然知道男友係個花花公子 ,
咁當然好難接受~~(咁會唔易明d???)

當然 , 我覺得從左良就應該比佢重開始 , 但如果知道我女友以前係做雞 ,
其實都唔係咁易可以做到~~
7654321.............dd 估神在那裡
Originally posted by coolala2005 at 2008-2-2 12:44 AM:

係呀!~ 好可憐呀!~ 重要OT無$$$咖!!!~~~~
Wage高, 年尾出 1516個月糧未 OT無$$$ 咯
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2/2/2008 00:53:

Wage高, 年尾出 1516個月糧未 OT無$$$ 咯
多謝老闆!!!~~~~
Originally posted by belibala at 2008-2-2 12:52 AM:
7[...
Clock-in 緊,
Clock-in Clock-out 我想你一定未玩過。。。
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by coolala2005 at 2008-2-2 12:54 AM:

多謝老闆!!!~~~~
尾牙一家大細仲有餐食忝,Right?
Originally posted by e_e at 2008-2-2 12:52 AM:

這樣說吧 , 佢拍拖果陣可能以為bobo...
識口交又唔可以叫"唔係個好純女仔", 情到濃時少不免.................
總之唔係冇男不歡咪ok lor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。