<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightman at 2006-3-26 09:53 AM:
艾朗素可以代謝拉特較砲, 加上施素高...
係呀~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-26 05:45:

但係最緊要係打得好,因為每季梗有幾場冇左謝仔,咁到時起碼贏到波先,到謝仔出返黎咪又繼續有返個重心球員囉,好多時候強隊就係因為球隊重心得一個所以搞到唔平衡,一冇左重心球員就唔掂........車仔,巴塞,皇馬都有咁既情況
好~全中~就係呢個問題~

"重心球員"停賽都唔緊要~最驚係受傷要長抖咁就頭痛~
所以其他球員o既心理質數都要好好先得~
如果唔係冇"佢"隊波就好易散~

利物浦~努力呀~~~~
Originally posted by brightman at 2006-3-26 09:53:
艾朗素可以代謝拉特較砲, 加上施素高復出番, 就算隊長停賽中場都唔會實力大減.
反而隊長可以儲夠精神去應付車仔場足總盃四強既賽事
Originally posted by abc123aa at 2006-3-26 10:04:

係呀~
重有左邊幾fit o既基維爾 & 懷斯~右邊走位刁鑽o既加西亞~
重有~重有~老而彌堅o既夏文(我的至愛)~

有殺冇賠~殺~殺~殺~~~~

Originally posted by coolala2005 at 2006-3-26 04:42 PM:

重有左邊幾fit o既基維爾 &...
說得不錯, 近期加西亞同基維爾真係好fit...
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by coolala2005 at 2006-3-26 04:42 PM:

重有左邊幾fit o既基維爾 &...
lala~~見字係港男留言
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-3-26 17:29:

lala~~見字係港男留言
留~~~~
Originally posted by brightman at 2006-3-26 17:22:

說得不錯, 近期加西亞同基維爾真係好fit...
希望佢繼續keep住落去~為利物浦繼續打好波~~~~
岩岩先睇返碟
場波真係睇到心都離晒
不過場波利記打得好好
今場算係冇凸凸既代表作
keep住係咁打呀~~~
Originally posted by 細驚 at 2006-3-26 23:49:
岩岩先睇返碟
場波真係睇到心都離晒
不過場波利記打得好好
今場算係冇凸凸既代表作
keep住係咁打呀~~~
好鍾意你呢句~ ~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-26 03:58 PM:

好~全中~就係呢個問題...
所以最好每個球員都有起死回生既能力,起碼重心球員唔係度既時候都贏到波先........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。