<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mhkk at 2007-8-27 04:42:

唔係想同你嗌交
不過你咁賭
冇硬個500
冇睇艾仔買乜
但你地意思話艾仔買3*3
其1條買2注
其實馬會有得睇
第三者你講得好正確
條友仔又要扮野,又冇膽同我賭500分,正PK!
佢死都話要等第三者先認衰,我諗佢宜家應該死晒狗
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-27 04:54:

第三者...
勇兄...你可以說我任何野.....唔該可唔可以沒頭沒腦字字句句侮辱.....可不可以???
講左咁耐......我冇對你同chris兄話過一句......
先唔講你同chris兄是對還是我對.....你d態度已經係一萬個不對.....
有冇人教過你點樣討論一件事???定係有人咁教你????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-27 04:54:

第三者...
mhkk兄
我都係講句....
如果有邊位可以晌投注站度買到1條3串3係$500($500又好$50又都,都冇分別)(又或者3串4係$700既).....
請晌呢度話我知.....
跟住我就會晌呢度消失.......

如果未有人咁做既話......請恕我無法接受你地既觀點.....

我已經說了很多次....不要拿網上投注的cap圖來說.....去投注站d櫃檯度...拿一張張填好的票去買...........

mhkk兄....你可能會問我兩者有甚麼不同....我真的不知......(可參考#2967)我知的就只是:在投注站d櫃檯是不可能用$50/$500買到3串3.....我說來說去就是這個觀點.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by chrislovegill at 2007-8-27 02:42:

我唔係想你消失
消失根本冇意義
... 剩係一味以為自己一定岩就攞d野出黎同人賭(4000 to艾力,消失,500 to me)黎大我地
咁樣我會覺得好嬲law

因為你唔嘗試講下中間有d咩唔明同有咩問題
may be中間大家有d野mix up左引起誤會
如果係真係有誤會o既
我同勇勇都會好樂意同你討論
咁我地先知道你究竟係唔明白d咩
chris兄.....你說我常說消失根本冇意義.....但既然我晌大家眼中係唔識賭波既.....咁我仲晌度出現做咩????同大家吹水???
問:呀chris兄你今日買曼聯贏左喎!!!!呀艾兄你今日買國米輸左喎!!!!!...咁呀??

日日入黎如是吹水...但唔係買波??????(都唔識...點買???)

所以既然呢度有版友覺得我係唔識賭波既...我當然晌度消失.....唔係晌度托7乎???

第二樣野....唔明點解有人可以無端百事就話人唔識賭波既.....晌我眼中...不論大家晌呢度贏十萬分好....輸十萬分又好......我絕不會當佢唔識買波.....講多無謂.....請睇證據...

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=1&fpage=2

同條link有咩關係???道理一字咁淺:我如果當大家唔識賭波既.....會唔會走去打n咁多篇野比大家睇????
只係想問一句......話我唔識賭波既人...話我唔識唔緊要...但可唔可以比番少少證明比我睇下你點樣識賭波法???

講埋最後一次.....如果真係有人晌投注站用$50/$500買到3串3比我睇既.....我會即時向大家認錯及從此消失.......如果唔係......休想我認同你地既睇法......唔好比咩網上投注cap圖我睇(很簡單.....你們一直用這些cap圖說我不對.....那是否要至少給我一個機會...去證明我的說法是對????我既論據...就是紅字那些....即是等於你們的cap圖.....)

(但chris兄...你紅字說的十分對......這的確是我不對....而你說我有不明白的地方....不錯那就是#2983...)

[ Last edited by feuosma on 2007-8-27 at 07:32 AM ]
三串三
500分

三串七
700分

是對的!

其實Feuosma你只要去馬會網上投注網頁內有一項投注計算機便可計出投注嘅注數

其實大家都係想攪清楚費事計分嗰位仁兄唔好亂姐!!

飲番杯咪乜事都冇囉
Originally posted by mhkk at 2007-8-25 05:18 PM:
3*4
浦和紅鑽 對 FC東京
浦和紅鑽1.38
新英倫革命 對 紐約紅牛
新英倫革命  2
科羅拉多急流 對 洛杉磯銀河
科羅拉多急流 2
各10
2.76+2.76+4+5.52
15.04*10-40
110.4

早知係馬會都咁買仲好過

[ Last edited by mhkk on 2007-8-27 at 10:26 AM ]
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by feuosma at 2007-8-27 06:57 AM:

mhkk兄
我都係講句....
如果有...
我冇屎驚那買左都過唔到電腦
其實我怕比D版主睇到
會似甘甘性交處咁封艾艾盤

有冇人可連番個條飛
我搵唔到
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by feuosma at 2007-8-27 07:20 AM:

chris兄.....你說我常說消失根本...

如果真係有人晌投注站用$50/$500買到3串3比我睇既
你不斷話o係投注站買唔到
而我地認為買到

咁你可唔可以講下買唔到o既原因呀
呢個就係個重點

你唔可以下下叫人去試就算
你要攞d證據,論據出黎先得o架嘛
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
仲乜討論會變左嗌交架
都係我張飛o既錯, 有咩就怪我啦

勇勇d用詞係唔好, 令到雙方都咁勞氣

又唔好話咩野消失, 只係討論下玩下姐 (kakei快d出黎呀)

[ Last edited by 艾力克 on 2007-8-27 at 01:35 PM ]
排名        玩家           今日投注          上日賺蝕           累計結餘

1.       chrislovegill            -                 +2,939.7          26,607.8 (飄移~)
2.        kakeidevil             -                      -                 10,396
3.          ronja                -                    -200               7,572.6 (又以小小博大)
4.          mhkk                -                  +110.4             7,163.4
5.        feuosma              -                  +2,515              6,515
6.         艾力克               -                   -190.7             5,905.2
7.     @娛樂滿紛             -                      -                  4,795
8.       harvey22              -                      -                  4,012
9.        ivanland               -                    -200               3,400
10.        小強                  -                   +910               3,368.4
11.      jimjim12               -                    -500               2,303
12.       eqhigh                -                    -450              2,163.6 (好危)
13.      locklock                -                      -                  1,627.2
14.    abcde1918             -                   -2,000               -355 (負分)
15.        勇勇                  -                  -2,000              -11,020 (有人陪)

chrislovegill: +310+311.1+2,318.6 = +2,939.7
jimjim12: -200-100-100-100 = -500
勇勇: -700-350-950 = -2,000
艾力克: +99.1-289.8 = -190.7

[ Last edited by 艾力克 on 2007-8-27 at 01:13 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。