<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-27 00:15:

所以最好每個球員都有起死回生既能力,起碼重心球員唔係度既時候都贏到波先........
呢方面利物浦好似冇乜呢球員喎................
希望我睇錯喇~
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-27 12:30 AM:

呢方面利物浦好似冇乜呢球員喎................
希望我睇錯喇~
如果佢地狀態係好好的話~基維爾,路爾斯加西亞同阿朗素係有咁既能力既~
基維爾同加西亞既個人突破能力同埋遠射能力都係有既,只不過佢地狀態唔夠當fit啫~當fit果時勁好多
至於阿朗素更加唔洗講,佢d傳送,遠射同罰球好有一手,呢三樣甚至勁過謝仔添..........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-27 00:36:
至於阿朗素更加唔洗講,佢d傳送,遠射同罰球好有一手,呢三樣甚至勁過謝仔添..........
其實佢真係唔錯~好全面~不過有時略為勇~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-27 12:52 AM:

其實佢真係唔錯~好全面~不過有時略為勇~~~~
阿朗素防守硬淨, 又識用腦踼波. 佢真係值咁高身價. 至於加西亞同基維爾表現穩步上揚. 尤其係基維爾. 我覺得佢返反大慨係當年列斯8成水準左右..
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-3-27 01:00 AM:

阿朗素防守硬淨, 又識用腦踼波. ...
如果十成的話........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-27 01:04:

如果十成的話........
肯定受傷~
以前踢到識飛咁~下下比人掃底受傷~
當然唔好再有呢日喇~~~~
very happy
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-27 01:20:
very happy
ka kei~你very happy係唔使入黎通知我o架~~~~
very happy
呃post
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by coolala2005 at 2006-3-27 01:31:

ka kei~你very happy係唔使入黎通知我o架~~~~
因為想見到靚女囉~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。