<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭左翼 , 大家喜歡祖高爾 or 唐寧 ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-3 06:04 PM:

摩連奴鬧祖高爾都係緊張佢啫,打者愛...
其實洛賓最佳狀態時唔係單純邊線出波的踢法,而是由左扭到右,由右扭到左,鐘意就出波,唔鐘意就直接殺入禁區,一般情況下都會話過就過,講到過人成功率係一d都唔會差過細哨,但問題就係佢黎英超後真係從來末試過好健康咁踢波,就算係少數健康既日子都一定係剛傷瘉冇態,再唔係就帶住成身小傷咁上陣,今季基本上係冇一腳好波,但我個人認為佢既質素絕對在祖高爾之上,C.朗拿度方面唔敢講,因為C.朗高質係人都知,只係心態上有嚴重不平衡姐。哈哈!!而家洛賓落難,難免會影響大家對他的評價,但大家要記住一件事,就係佢而家仲好後生,年齡冇記錯係仲細過唐寧,以佢既質素,若能再加強身體的硬度的話,假以時日一定比傑斯更強。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-3 06:59 PM:

其實洛賓最佳狀態時唔係單純邊線...
其實洛賓易傷係人都知,要改善呢樣野並唔係容易,而且佢隻右腳有幾「勁」亦係人都知,相反祖高爾兩隻腳都可以傳同射,腳法唔比洛賓差,過人技術唔比洛賓差,當年祖高爾都係被喻為天才球員.......經摩連奴調教下日漸成熟,亦有可有可冇變成幾乎一定要有

講返洛賓,洛賓既射術都係唔差的,但佢始終係得一隻腳,好易比人睇到佢既路數,縱使佢係荷甲有幾勁都係冇用,始終級數唔同,不過你要佢練埋隻右腳就幾乎係冇可能咁滯,希望就希望佢小d傷同埋唔好咁獨食,應交得交,應射得射
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-5-3 06:59 PM:

其實洛賓最佳狀態時唔係單純邊線...
C7既心態真係極唔平衡
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-3 07:06 PM:

其實洛賓易傷係人都知,要改善呢樣野...
佢相比起C朗拿度己經非常唔獨食。哈哈!!

其實一個翼鋒當隊友傳波俾你時係正常會作個人突破的,但只係佢狀態唔夠成日斷姐,佢有試過超級短既時間在英超發揮過好表現,當時若你有睇過就會知佢真係好掂。我一直想佢離開英超係因為英超太暴力。

一隻腳同兩隻腳其實唔太重要,只要佢有本事令自己一隻腳都夠殺就得,始終而家唔係打緊機嘛,唔使真係乜都要識既,最緊要唔影響佢既發揮就夠喇,就算佢得一隻腳熟,但你都好難捉倒佢路,就算碧咸兩隻腳都唔差,但佢要突破的話一樣好易俾人捉路,所以呢d野唔一定既。

李華度、馬勒當拿、李維連奴、韋利、傑斯呢d係出晒名得一隻腳識踢波,但單是隻左腳都玩死你。
我愛長澤
祖高爾可踢多個位置, 唐寧則是正宗左中場, 各有各好處...
不過整體來說, 祖高爾又應該係勁D
Originally posted by Kian76 at 2006-5-3 07:17 PM:

佢相比起C朗拿度己經非常唔獨食。...
今年既洛賓獨食過c7....表演同上屆比兩個調轉左.....
sure J.Cole啦
Originally posted by michael86 at 2006-5-3 09:13 PM:

今年既洛賓獨食過c7....表演同上屆比兩個調轉左.....
下半季囉,上半季既c7一樣係超獨。
我愛長澤
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-3 12:56 PM:
downing 主要係o係邊線發威
但 joe c...
二者只能擇其一, 一定有一個做後備
j cole o係車仔多數踢左翼/右翼, 論級數, 佢同唐寧拍馬都追唔上鐵三角碧咸, 林柏特同謝拉特, even j cole 可踢多個位置, 艾歷臣最多俾佢踢左中/輔鋒, 不過我都係認為佢做唐寧副車好d
唐寧+碧咸令我諗起傑斯+碧咸o既曼聯必勝方程式, 加埋前線o既"高速白雙刹", 世界盃可謂手到拿來
Originally posted by Kian76 at 2006-5-3 07:17 PM:

佢相比起C朗拿度己經非常唔獨食。...
但洛賓佢經常性打右邊,明知自己隻腳唔得仲用右腳射門或者傳波........始終得一隻腳都係唔方便.......
李華度,傑斯果d全盛勁過洛賓好多啦下話,果d一隻腳都已經夠玩晒.........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭左翼 , 大家喜歡祖高爾 or 唐寧 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。