<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 05/06英超最差球員選舉
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-5 09:52 AM:

咁我寧願去阿仙奴,起碼可以接龍格堡班
冇錯!!

起碼雲格唔會浪費晒d 新人
好似費比加斯咁, 發展咪幾好

去車仔都係要捧盃者
如果佢去左阿記, 依家入左歐聯決賽啦
仲分分鐘幫阿記捧歐聯tim
Originally posted by brightman at 2006-5-5 10:14 AM:

印象中swp表現得較好係季初對住貝迪...
講中我心中所想
摺吧啦
Originally posted by homan~ at 2006-5-5 10:15 AM:

冇錯!!

起碼雲格唔會浪費晒d ...
對~而且佢老豆係阿仙奴名將,雲加實錫住佢
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-5 10:34 AM:

講中我心中所想
佢係曼城時我好欣賞佢架..點知上車後打成咁..佢唔改變心態下季都好難打得好...
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by cfccfcc at 2006-5-5 09:43 AM:

走去車仔做後備,係好正常........無...
梅菲, 上場難得正選打到70分鐘就抽筋..佢跌watt跌得真係好勁
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-5-5 10:43 AM:

梅菲, 上場難得正選打到70分鐘就抽筋..佢跌watt跌得真係好勁
我諗佢係想打歐洲賽先走去熱刺既啫.........
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-5-5 10:41 AM:

佢係曼城時我好欣賞佢架..點知上車後打成咁..佢唔改變心態下季都好難打得好...
當年佢係曼城我好少睇佢~但估都估唔到佢去左車仔之後竟然打成咁......
摺吧啦
我覺得長期有正選,但又踢得唔好,冇表現,冇態果d先係最令人失望球員,如果係咁,我首選摩連迪斯啦。
Originally posted by DeepThroat at 2006-5-5 03:56 PM:
我覺得長期有正選,但又踢得唔好,冇表現,冇態果d先係最令人失望球員,如果係咁,我首選摩連迪斯啦。
Stead............
Now's the time,Italy.
i say most of the newcastle backs are bad!!
boumsong, etc/
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 05/06英超最差球員選舉

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。