<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 點解日本近排咁興U15 idol??
返回列表 回復 發帖
入江紗綾~
真係唔明白D日本人諗咩~
十幾歲拍寫真唔怕俾阿媽話咩
呢個泉明日香仲要t-back上陣~
真誇張~
10歲都出ar
http://item.rakuten.co.jp/ld-dvd/sswk-037/

[ Last edited by ronald001120 on 2006-5-25 at 02:43 AM ]
Originally posted by ronald001120 at 2006-5-25 02:32 AM:
入江紗綾~
真係唔明白D日本人諗咩~
...
下...有冇圖睇?
膠少陣當幫忙
賤...
細佬女都唔放過
KOF"炎之貴公子"
call me 草薙京
http://ent.qq.com/a/20050809/000149.htm
入江紗綾
唔知比唔比放上來
香港當唔當係兒童色情ar?
Originally posted by ulysses at 2006-5-24 09:37 PM:
其實佢既法律
唔太清楚
仲可以爭論...
我相信在日本可算是合法的吧, 因為書泉book store可算是
日本有規模的書店,所以沒理由公開地舉行這樣的握手會
都沒有人理會,而握手會舉行之後的一天,日本的娛樂報紙
與娛樂新聞網站都有圖文報導泉明日香握手會的情況,不過
我個人認為,要一個只是初中二年級的女孩穿成這樣出席握
手會真的是過火了。

[ Last edited by fairykingprawn on 2006-5-25 at 09:28 AM ]
Originally posted by fairykingprawn at 2006-5-25 09:26 AM:

我相信在日本可算是合法的吧, 因...
我都覺得~
不過倫理會真係要監督下先得~
真是的
我回來了
發現了一樣特別野
以前的U15idol寫真雖有裸露成份
但是無tback
唔激
同埋有一樣野
現在佢地點寫真會主要會穿t-back

[ Last edited by ulysses on 2006-5-26 at 07:06 PM ]
Originally posted by ulysses at 2006-5-26 06:17 PM:
我回來了
發現了一樣特別野
以前的U...
小朋友都祼露
日本人真禽獸~
Originally posted by ronald001120 at 2006-5-26 06:53 PM:

小朋友都祼露
日本人真禽獸~
其實那點野未必比大人看
是被同那些小朋友差不多年齡的人
就好像我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 點解日本近排咁興U15 idol??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。