<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知佢想點....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vv1668vv at 2007-6-9 02:00 PM:

乜大埔 都 有 車公廟 架咩? 請問 系邊樹 ?
無嫁咩?唔通我記錯?
Originally posted by 自由神 at 2007-6-9 14:01:

無嫁咩?唔通我記錯?
唔系 車公像。。。會唔會系 自由神像 呀?
Originally posted by vv1668vv at 2007-6-9 02:05 PM:

唔系 車公像。。。會唔會系 自由神像 呀?
你隻衰野呀!
咁你知唔知邊度有呀?
幫下樓主都好呀!
Originally posted by 自由神 at 2007-6-9 14:07:

你隻衰野呀!
咁你知唔知邊度有呀?
幫下樓主都好呀!
中西合璧。。。功效可能更加顯著 播。。。

其實呢。。。我無宗教信仰。。所以都唔系既清楚。。
不過。。。唔知道系唔系 。。。好似 系。。。沙田 。。架呢?
佢貪心囉,想有多幾件貨在手
新消息.....
佢原來期間有主動搵我個Fd....
我直覺無錯.......
我本來打算求平安符比佢就算La...
只後咩都唔做....但現在唔洗了...
Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-9 05:55 PM:
新消息.....
佢原來期間有主動搵我個Fd....
我直覺無錯.......
咁..........算數啦!
Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-8 10:24 AM:
大約打左28次佢終於聽...
我同情你,但你這樣做實在不智。你欠缺了替別人考慮的重要質素。你想想,換你是對方,有一個人,你對他雖有好感,但 (1)仍未開始 (2)自己另有喜歡的人,今日她打了你手機二十八次,不論你在厠所、食緊飯、同同事(朋友)傾偈、排隊上緊車的時候都收到她的電話,你有甚麼感覺?問心講你會覺得甜蜜要加分、還是覺得煩大大扣分?

另外,當我們打電話給別人,別要說三十次了,三次都真正唔得閑聽(假設不是連續打,而是隔幾個字以至一個鐘打一次)的機會率有多大?如果三次都接唔通,當然係有可能真係唔得閑,也有可能是開緊長會議、或電話無電,但係相比起對方唔想聽你電話,哪一個機會大?如果對方是不想聽你電話,而你堅持如此,只會令對方更討厭你!如果她真的有事,你這樣做只會令對方覺得你煩,而且不成熟。

對不起上面是殘忍了點,但事實如此。希望在殘忍地面對現實之後有更大的改進空間罷!
又有新消息.....各位.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知佢想點....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。