<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男友比女友大 13 年 ~~~[trista+]
返回列表 回復 發帖
愛情最重要就是對對方同自己都有信心了!

Good!! 值得欣賞!! 私人加2分俾你~~ 但我唔識點加,哈哈~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-6-19 01:23 AM:
愛情最重要就是對對方同自己都有信心了!

Good!! 值得欣賞!! 私人加2分俾你~~ 但我唔識點加,哈哈~~
哈哈哈 ~~~ Thanks so much ...
you added this 2 marks in my heart already !!

其實我偏好大過我好多ge 男人……^^"
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Q.1) 佢會唔會對個女仔冇安全感 ?
吾係應該有咩.....假如..我同老豆行街都好有安全感ga~

Q.2) 佢會唔會因 Q1 而搵過第二個 ?
吾會掛....鍾意就係鍾意ga~~?都好see 我本身 like 吾 like ji

Q3.) 如果你有個女友比你細 10 年或以上,你會有咩感覺 ?

如果我係like 佢 細 50age 都係 love佢...ga la~~吾會有咩.特別感覺ge~
靚仔娛
Originally posted by trista_cheong at 2005-6-19 10:56 AM:
其實.........

d 女仔係咪prefer 大過自己既仔架 ?
Originally posted by trista_cheong at 2005-6-19 10:56 AM:
同我一樣 bor ^^
he he ~~
Originally posted by saki at 2005-6-19 05:23 PM:

同我一樣 bor ^^
he he ~~
我真係唔明點解你地會鍾意d大自己咁多既男人=.=?
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2005-6-19 11:41 AM:
吾...
如果我係like 佢 細 50age 都係 love佢...ga la~~吾會有咩.特別感覺ge~

i love this ~~
Originally posted by saki at 2005-6-18 10:57 PM:

...
1) 絕對會lor,個女仔咁細都唔知會唔會玩玩下既=.=",如果對d想玩既男人黎講就一流啦.

2) 都要睇個男人咩心態,講真,又邊條仔唔想自己條女又細個又索架,但如果想長遠計都係搵個o岩channel既好d!

3)可能而家仲後生啦,站時接受唔到細我十年既女朋友,遲d就唔知啦.....哈哈哈
Originally posted by 【車仁】 at 2005-6-19 05:29 PM:

1) 絕對會lor,個女仔咁細都唔知會唔...
哦 ~~~ 原來如始的 !!!
哈哈 .....我都未知定性未 tim .....

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男友比女友大 13 年 ~~~[trista+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。