<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 考試期間應唔應該打俾佢【男/女皆可幫小弟】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-19 11:36 PM:

多謝你呀,不過呢個都唔易入手…
佢都有幾強既保護意識
brother,
你講得出 "保護意識" 都証明識得溝女啦

加油, 應該得gei ~
唔.......
打俾佢之前不妨SD個SMS俾佢~
否則恐會弄巧成拙!!
承蒙各位兄弟關照…
現在關係發展唔錯…
佢都會主動打俾我…
但我仲諗緊下一步應該點…
考完試應該快刀搞掂佢?定慢慢等多陣呢…
點先知佢對我意下如何呢?
~.~
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-20 09:37 PM:
承蒙各位兄弟關照…
現在關係發展唔錯...
小兄弟,唔好太急進,放慢d等佢感受下你嘅誠意都好ga!
考試期間應唔應該打俾佢..........

你考緊試仲咁得閒上呢度討論既??
專心溫書啦~~

[ Last edited by gundamman678 on 2005-6-21 at 12:42 AM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
打...緊係打啦...
打去關心下佢...tum下佢...比d支持佢...
溝佢就一定有用.
好簡單.若想打就打,講兩句咪收線羅.你又可專心讀書,不然你會不停想,都溫唔到.講5mins唔會死的.不過男人是做大事,最好就專心點,唔好常給這些事影響,女人會喜歡你多點.
女人喜歡男人上進.
Originally posted by dg666 at 2005-6-21 11:57 AM:
好簡單.若想打就打,講兩句咪收線羅.你...
【女人喜歡男人上進】中point呀
希望你憑呢句可以加分^^~

其實我都好認同,所以我上26FUN留言既同時,同埋唔係講緊電話時都有溫書架^^~~
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-21 16:06:

【女人喜歡男人上進】中point呀
希望你憑呢句可以加分^^~

其實我都好認同,所以我上26FUN留言既同時,同埋唔係講緊電話時都有溫書架^^~~
講真,男人有事業,有前途,唔驚沒女人.相反,你沒有,有都變冇.
這個世界好現實,就算你另一半點好,點愛你都沒用,人會變,她都未必預計到.
為她,為自己都好,比心機啦.

其實若可以做到.最好將事業放在第一.我都嘗試緊.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 考試期間應唔應該打俾佢【男/女皆可幫小弟】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。