<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by belibala at 2008-2-4 11:39 PM:

我...............青頭
所以覺得你長...................
Originally posted by d228216 at 2008-2-4 11:38 PM:

豬眼仔
Originally posted by gn00987333 at 2008-2-4 23:39:
尋日做咩今早閃,我仲想等個show完即刻搵你
頂唔順啲高分貝....過咗去美食坊羚羚
跟住番番嚟,重睇住Kawaii執嘢走,不過已經收咗機,如果唔係都幫佢番張

P. S. 係咪搵過nike仔???
Originally posted by 小小康 at 2008-2-4 11:44 PM:

頂唔順啲高分貝....過咗去美食坊:...
係啊,佢仲親手指住你黎俾我認住tim
Originally posted by gn00987333 at 2008-2-4 23:46:
係啊,佢仲親手指住你黎俾我認住tim
唔怪之得你認到我
Originally posted by d228216 at 2008-2-4 11:38 PM:

肉砲...d vsop 好似溝咗水咁既
拿破崙...........差唔多啦...................
一分錢一分貨...................
軒呢b 貴成佰蚊會好好多
你話400D 好d 定5D 好d
Originally posted by 小小康 at 2008-2-4 11:48 PM:

唔怪之得你認到我

nike哥哥都認到我啦,我問佢,你係唔係小小康,之後佢就帶我行前小小,指住你,話,個個fans板下面個個就係啦
Originally posted by belibala at 2008-2-4 23:48:

拿破崙...........差唔多啦...................
一分錢一分貨...................
軒呢b 貴成佰蚊會好好多
你話400D 好d 定5D 好d
C仔好似就嚟出新嘢
Originally posted by 小小康 at 2008-2-4 11:50 PM:

C仔好似就嚟出新嘢
冇$$ 啦...............
Originally posted by gn00987333 at 2008-2-4 23:49:

nike哥哥都認到我啦,我問佢,你係唔係小小康,之後佢就帶我行前小小,指住你,話,個個fans板下面個個就係啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。