<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 1-9-2007 15:06:
thx E.D.
勇勇好似仲有兩分未減喎

你幾時參加番呀
我都未加哂..... 當我睇見 locklock 咁已經呆咗............

我唔參加喇.... 你地開心啲玩啦....... (我仲唔夠忙咩衰佬..........)
yes 係過關  55
唉................次次都係差少少!真係冇晒計!
Originally posted by ivanland at 1-9-2007 15:11:
係咪單頭
拜仁開大   大@1.75   >100

國際(國米)   客win win @2.05
雲達 win @1.95      
各50   

定係   過關
Sorry........我詞窮.......我少賭...........
你睇得明就幫吓我啦...........
Originally posted by Edgar Davids at bb03cvb 03:13 PM:

我都未加哂..... 當...
:甘都德....玩玩下5玩
佢d表達方式太好笑喇
拜仁開大   大@1.75
國際客win win @2.05
3x1 @100

拜仁開大   大@1.75
@50

國際客win win @2.05
2x1 @50

我諗應該係咁掛
但係bayern大有1.8, 國米客客有2.15
雲達1.95可能係半場win掛?

又唔清楚, 又有錯, 好難計喎
你#3109又話 3x1@100... 大細@50 主客和@50; 但又話係過關... 你係咪黎搗亂架?

[ Last edited by 艾力克 on 2007-9-1 at 03:18 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-1 15:13:

我都未加哂..... 當...
不如你去LEE度 http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=2幫手加加分丫,今期英超都踢,不過上期都未派彩
份報紙係甘寫ga bo!!

(p.s 我冇話pass(過關)bo!)

[ Last edited by 傻妹豬 on 2007-9-1 at 03:21 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-9-1 03:16 PM:
佢d表達方式太好笑喇
拜仁開...
你睇得明gar...   可能計得分有關
yes!!終於有人明我la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。