<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2008-2-11 10:50 AM:

屋企人話我成日唔同佢地一齊喎
搞到我尋日街都無得出
新正頭, 咪同佢地打幾圈, 打完就鼠出街咯
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2008-2-11 10:55 AM:

新正頭, 咪同佢地打幾圈, 打完就鼠出街咯
我唔夠佢地打嫁,實輸到利是錢都無埋
算啦,我都唔多想出街,想留o係屋企做下自閉仔
Originally posted by markk at 2008-2-11 08:02 AM:
EF 人有遊行......?????
http://hk.news.yahoo.com/080210/12/2olec.html

http://hk.news.yahoo.com/080210/60/2olla.html
昨日遊行開始前,警方已於遊行隊伍附近部署多名「途人」,便衣警員手持攝錄機,喬裝看熱鬧人群,並將所有參加遊行者攝下,不排除對該批網民「大起底」。遊行途中,多名便衣探員在旁監視遊行,不時以通訊器向同袍及上峰報告,更有人員混入遊行隊伍中。

真恐怖

[ Last edited by 艾力克 on 2008-2-11 at 11:18 AM ]
Originally posted by 自由神 at 2008-2-11 11:01:

我唔夠佢地打嫁,實輸到利是錢都無埋
算啦,我都唔多想出街,想留o係屋企做下自閉仔
做得多自閉仔唔好架‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by 衰貓 at 2008-2-11 11:12 AM:

有咩唔好喎
你話我知有咩唔好啦
Originally posted by 衰貓 at 2008-2-11 11:12 AM:

咪聽佢亂up la ,自由神都吾知幾疊友
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 自由神 at 2008-2-11 11:15:

有咩唔好喎
你話我知有咩唔好啦
會生暗瘡,會柯爛屎,會出雞眼,會甩頭髪,會近視加深,會唔識講嘢‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by 艾力克 at 2008-2-11 11:08 AM:

[url]http://hk.news.yahoo.com/080...
都係時候派d友入警界做臤底
Originally posted by 衰貓 at 2008-2-11 11:20 AM:

會生暗瘡,會柯爛屎,會出雞眼,會甩頭髪,會近視加深,會唔識講嘢‧‧‧‧‧
我有一樣特徵
咁我真係仆街啦
Originally posted by Triangel at 2008-2-11 11:19 AM:

咪聽佢亂up la ,自由神都吾知幾疊友
疊友?我係嫁!咪你地呢班EF友囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。