<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 衰貓 at 2008-2-11 01:01 PM:

你拱講又啱唔晒,陳細J話影相就一定要俾佢影?可以SAY NO既時候唔SAY,咁眾女受害人點會完全無責任‧‧‧‧‧
我又陣真係忍唔住口 ...
女仔會自己走去影??? 你地係咪睇av睇sport左???
我有時會睇d女萬人斬生路歷程等既節目 ,
我發現佢地第一次好多其實係好慘既 ...
佢地其實係有d自暴自棄 ... 我到e+仍然覺得世上罪惡根源來自男人 !!!

講番e件事 , 我唸起陳醫生係 "破事兒" 既演出 ...
男人為左自己爽 , 真係偷呃虜騙樣樣有 !!!
女生其實好偉大 , 為左取悅男生 , 好多咩都肯 ...
我特別就阿嬌分柝過 ... 佢d客個個唔係中年就老年
佢分分上床sleep , 合埋眼就見到d噁心野 ...
雖然陳細j 無咩好 , 但同佢一起至少可以洗咁d噁心記憶
其實佢都好慘~~
Originally posted by kinz at 2008-2-11 13:02:

你唔係咆哮, 只係想大家睇完就算, 唔好再賤到要出嚟品評相中人
好多人睇完呢啲相都會有咆哮既衝動,點解會咁咁咁咁咁‧‧‧‧‧架,好正常‧‧‧‧‧現實就係現實,現實就係,呢個惡果係佢地自己一手一腳做出黎,到今時今日,所有一干人等如果都無承受一切惡劣後果既覺悟,就不如死咗佢算啦,我並唔係黑心,只係覺得,你要做成年人做既事情,要做一啲不顧後果既事情,就要知道風險,好多人話,娛樂圈既人比一般人都成熟,但觀乎今次既事件,各人心中有數啦,既然唔成熟,就自然會碰釘,要唔聽人講,但碰釘又叫人手下留情唔好踩得咁盡?!會唔會太天真?娛樂圈咁現實,難道咁少少既道理都學唔倒,唔係啩‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by 衰貓 at 2008-2-11 01:06 PM:

一次意外,足以至命呀,佢地依...
佢根本只係一個自少溫室長大嘅細路仔, 同時下好多青年一樣, 面對難題只懂逃避, 完全唔識點樣去面對,  
出去遊吓街先, 大家幫手睇吓2點網上有無「大新聞」

[ Last edited by kinz on 2008-2-11 at 01:24 PM ]
Originally posted by e_e at 2008-2-11 13:12:

我又陣真係忍唔住口 ...
女仔會自...
我其實並唔係唔同意你所講既,作為一個男人,都覺得男人不是好東西,不過,始終都係要講番用唔用腦既問題,我就假設G姐真係愛呀陳細J愛到發晒癲,俾佢任影好未?如果實情真係咁,佢就更加唔可以怨依家落得拱既田地,因為一切皆佢自願,為愛可以羲生?!講得出要做得到啵,依家呢個慕聞就正正係要佢羲生,唔通佢又唔願意?!廣告都有話,唔係咩都可以從新黎過架‧‧‧‧‧‧當然,如果作為一個有同情心既人,係應該給與適當既態度與當時人,但就算成個香港既人都唔再睇唔再POST唔再評論呢啲相又如何?個惡果已經係鐵一般既事實,即使全香港人都支持佢又點?佢一樣係要面對自己,呢關先係最難‧‧‧‧‧呀G姐係咪要接客呢啲都純屬假設性,一日無真憑實據我都當係無呢啲事既,所以,如果就一啲無根據既假設再連同呢件事一齊講既話,實在有欠公道‧‧‧‧‧

[ Last edited by 衰貓 on 2008-2-11 at 01:23 PM ]
蝕晏先‧‧‧‧‧
Originally posted by 衰貓 at 2008-2-11 01:20 PM:

我其實並唔係唔同意你所講既,...
好殘忍的現實!
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2008-2-11 01:25 PM:

好殘忍的現實!
一沉百踩
Originally posted by 衰貓 at 2008-2-11 01:12 PM:

好多人睇完呢啲相都會有咆哮既...你要做成年人做既事情,要做一啲不顧後果既事情,就要知道風險,好多人話,娛樂圈既人比一般人都成熟,但觀乎今次既事件,各人心中有數啦,既然唔成熟,就自然會碰釘,要唔聽人講,但碰釘又叫人手下留情唔好踩得咁盡?!
極度agree
至曾人錯而不認認而不改
成日話玩
米話成年人
未成年人刀懂分是非
記得早年報紙話2個未成年人虐殺1個醉酒佬
判4年
同日報紙報道老翻天后就判4年幾
冇野麻
老翻嚴重過虐殺
人命真賤
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by kinz at 2008-2-11 01:35 PM:

一沉百踩
我有時會覺得連av女優都好慘 ...
立花里子 要話自己幼稚園己經自慰 ,
神谷姬 被搞到喊 , 都要道歉話自己原來唔夠料 ...
仲有果個 xx正明 , 正一仆街 , 想徹底搞d女優崩潰咁 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。