<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mhkk at 2008-2-11 01:41 PM:

極度agree
至曾人錯而不認認...
你其實係咪話緊d法官???
Originally posted by e_e at 2008-2-11 01:43 PM:

你其實係咪d法官???
話緊人錯而不認認而不改
有d關執法不公事
違返韓非法家理念
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mhkk at 2008-2-11 01:49 PM:

話緊人錯而不認認而不改
有d關執法不公事
違返韓非法家理念
條粉腸大楊小姐8歲架 , 孌童仆街~~
Originally posted by e_e at 2008-2-11 13:41:

我有時會覺得連av女優都好慘 ...
...
唉,呢個世界,你睇我好我睇你好,各人都有各人辛酸之處,無話邊個可憐邊個唔可憐,但最緊要既係知道自己做緊咩,亦要明白,世界係現實,不公平同殘酷,成日有句話,食得咸魚抵得喝,一啲都無花假,與其怨天尤人,苦惱埋一大堆自己控制唔倒既事情,不如用心諗吓,到底有咩係自己能力可以做,當然要諗埋,咩係應該,咩係唔應該喇,無理由貪污俾人拉倒,就賴係個社會迫到自己要咁做,叫大眾唔會一沉百踩架‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by e_e at 2008-2-11 13:56:

條粉腸大楊小姐8歲架 , 孌童仆街~~
唔使勞氣,家陣條褔佳咪已經受緊惡果囉,而仲依家既仲係頭盤,主菜都仲未上,佢有排嘆呀‧‧‧‧‧
Originally posted by mhkk at 2008-2-11 13:41:

極度agree
至曾人錯而不認認...
我地生存係一個不倫不類既世界已經係不爭既事實,唯有自求多褔,期望自己唔好遇上呢類不幸既事喇‧‧‧‧‧
Originally posted by 衰貓 at 2008-2-11 02:05 PM:

唔使勞氣,家陣條褔佳咪已經受緊惡果囉,而仲依家既仲係頭盤,主菜都仲未上,佢有排嘆呀‧‧‧‧‧
主菜咪又傷d女星多d ...
不過咁 , 小弟正全力追殺陳細j !!!
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=174486&fpage=1
Originally posted by e_e at 2008-2-11 14:08:

主菜咪又傷d女星多d ...
不過咁 , 小弟正全力追殺陳細j !!!
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=174486&fpage=1
睇事情唔好太過一面倒,件事牽連太多人,係一個好複雜既因果循環,一個人既果,係另一個人既因‧‧‧‧‧‧所以是禍是褔,未到最後一刻無人可以下定論,正所謂,置之死地而後生,放長雙眼睇埋落去喇,如果逃之夭夭癈翕兩句就可以乜事都無話,某君未免諗得太簡單‧‧‧‧‧

[ Last edited by 衰貓 on 2008-2-11 at 02:18 PM ]
有直播啦!嬌嬌
Originally posted by 自由神 at 2008-2-11 02:18 PM:
有直播啦!嬌嬌
我無收費電視 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。