<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fake2005 at 2006-4-9 23:54:

但佢既速度........唔易有單刀...
咁佢有時擔岩位都有幾腳好靚既射門
Originally posted by fake2005 at 2006-4-9 11:54 PM:

但佢既速度........唔易有單刀...
雖然係啫,但係佢一單刀就好大機會入~總有單刀既機會既
摺吧啦
Originally posted by 細驚 at 2006-4-9 11:59 PM:

咁佢有時擔岩位都有幾腳好靚既射門
係呀~
摺吧啦
禮拜2我要番大陸一個禮拜...

大陸可唔可以上到ef呢?

上唔到又要你地幫我睇睇
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-4-10 00:54:

上唔到又要你地幫我睇睇
你上次唔係試過唔得咩?
Originally posted by night at 2006-4-10 12:54 AM:

上唔到又要你地幫我睇睇
放心,我地會照住呢個專區
摺吧啦
Originally posted by 細驚 at 2006-4-9 11:13 PM:
高治d頭槌真係......
摩仔快d操返fit啦
高治頭搥技巧真係麻麻.同埋佢下盤功夫幾差, 比人一迫就失位...佢真係要每日去少林寺練坐馬..
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-4-10 01:37 AM:

高治頭搥技巧真係麻麻.同埋佢下盤功夫幾差, 比人一迫就失位...佢真係要每日去少林寺練坐馬..
係呀~
不過佢既心口控波真係幾穩,而且好多時真係做到二傳,不過唔知佢d二傳係有心定無意=3=""""
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-10 01:48 AM:

係呀~
不過佢既心口控波真係幾穩,而且好多時真係做到二傳,不過唔知佢d二傳係有心定無意=3=""""
有意既我估
一剎那的幸福足以回味一生

希望係啦,哈哈
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。