<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iknow at 2006-4-17 21:24:

唔通係魯爾拍摩lin??
摩連迪斯都可能out~~~~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-17 22:12:

係......佢簽科拿都係暫時頂住既辦法黎,不過魯爾唔會走......
我信魯爾唔會走~佢不嬲都對皇馬忠心~~
但我信唔過皇馬o的高層~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-18 12:11 AM:

我信魯爾唔會走~佢不嬲都對皇馬忠心~~
但我信唔過皇馬o的高層~~~~
高層都未必會放佢走,就算好高價都未必會,問題係睇魯爾有冇離心既啫
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-18 00:14:

高層都未必會放佢走,就算好高價都未必會,問題係睇魯爾有冇離心既啫
係?!~~

我記得魯爾曾經講過~
佢無諗過離開皇馬~除非皇馬唔要佢~

對球會永遠忠心o既球員其實好少~佢係其中一個~~~
皇馬亦都唔會放走佢囉..........
佢同托迪一樣,被球會出售既機會極低
係放的話上年都可以放啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-18 12:36 AM:
皇馬亦都唔會放走佢囉..........
佢同托迪一樣,被球會出售既機會極低
係放的話上年都可以放啦
問題係托迪一直有表現,魯爾近年既表現就......

仲有,皇馬冇乜人情味,之前對希亞路都......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-18 12:48 AM:

問題係托迪一直有表現,魯爾近年既表現就......

仲有,皇馬冇乜人情味,之前對希亞路都......
希亞路老過魯爾幾多呀.............
而且我唔覺皇馬有賣走佢既意思囉=3="""""
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-18 12:49 AM:

希亞路老過魯爾幾多呀.............
而且我唔覺皇馬有賣走佢既意思囉=3="""""
真係好難講,講到底魯爾而家算係落難中。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-18 12:53 AM:

真係好難講,講到底魯爾而家算係落難中。
冇計喎,佢冇啦啦搞到咁,同大哨既情況好唔同
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-18 01:00 AM:

冇計喎,佢冇啦啦搞到咁,同大哨既情況好唔同
好似話大哨班巴西人唔鐘意魯爾班西班牙人,我諗今年佢同魯爾是但一個要Out!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。